Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® creatieve koffer 10565

Met de LEGO® DUPLO® creatieve koffer kunnen kinderen eindeloos bouwen en spelen.
Deze set bevat onderstellen, kleurrijke blokken en accessoires, en inspiratie voor talloze bouwideeën.
De stenen zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Met de koffer kunnen alle stenen netjes worden opgeborgen en overal mee naartoe worden genomen.
Bestel nu deze geweldige set en stimuleer de creativiteit van jonge bouwers! Bestel nu!

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® creatieve koffer 10565 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
135
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
01-09-2014
exit datum icoon
31-05-2016
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10565
lego insiders punten icoon
300
punten

Maak de meest fantastische creaties met de LEGO® DUPLO® creatieve koffer! Deze koffer bevat alles wat je nodig hebt om de meest spectaculaire bouwwerken te maken, van stoere auto's tot schattige dieren. Met de ogenbedrukte stenen geef je al je creaties een eigen karakter. Berg alle stenen na het spelen netjes op in de koffer en neem hem overal mee naartoe.

Deze set bevat niet alleen 2 onderstellen met wielen, maar ook verschillende kleurrijke blokken en accessoires. De bouwinspiratie die meegeleverd wordt, geeft je volop ideeën om te bouwen en stimuleert je creativiteit. Of je nu alleen speelt of samen met vriendjes en vriendinnetjes, met deze set kan je eindeloos blijven bouwen en spelen.

Met LEGO® DUPLO® speelgoed kan je kinderen op een veilige en leuke manier laten spelen. DUPLO® is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De stenen zijn eenvoudig te hanteren en de perfecte maat voor kleine handjes.

De auto-onderstellen zijn 3 cm hoog, 6 cm breed en 12 cm lang en zijn perfect geschikt om stoere auto's mee te maken. Het girafje op de wagen is 15 cm hoog, 6 cm breed en 12 cm lang en zal zeker de aandacht trekken. De circustent is 14 cm hoog, 3 cm breed en 13 cm diep en biedt genoeg ruimte voor allerlei dieren. En met de koffer van 28 cm hoog, 38 cm breed en 14 cm diep kan je alles netjes opbergen en meenemen.

Kortom, de LEGO® DUPLO® creatieve koffer is de perfecte set voor jonge bouwers die hun fantasie de vrije loop willen laten gaan. Bestel nu deze geweldige set en ontdek de vele mogelijkheden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10582

Bos Dieren

foto van lego set10585

Moeder en baby

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.