Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve picknick 10566

De LEGO DUPLO Creatieve Picknick set is perfect voor jonge foodies en chefs.
Met kleurrijke brood-, vlees- en sla-elementen kunnen kinderen hun eigen snacks bouwen.
De set stimuleert de creativiteit en fijne motoriek, en bevat recepten.
Geschikt voor kleine kinderen en veilig te gebruiken.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Creatieve picknick 10566 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
52
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10566
lego insiders punten icoon
0
punten

De LEGO® DUPLO® Creatieve Picknick set is perfect voor alle jonge foodies en chefs in spe! Met deze set kunnen kinderen hun eigen fantastische snacks en burgers bouwen en zo hun verbeelding de vrije loop laten. De set bevat kleurrijke brood-, vlees-, en sla-elementen en ook een ketchup-steen en andere accessoires om de perfecte sandwich te bouwen. Ze kunnen zelfs hun eigen mini-melkpak bouwen met de DUPLO melkpak steen!

Maar de mogelijkheden met deze set zijn eindeloos! Kinderen zullen zich uren vermaken met het bedenken en bouwen van de meest creatieve sandwiches en snacks. En om het nog leuker te maken, bevat de set een speciaal deksel dat als dienblad kan worden gebruikt. En als klap op de vuurpijl zitten er in de set ook nog recepten om meteen aan de slag te gaan!

De Creatieve Picknick set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is ook educatief en stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek en creativiteit van kinderen. Bovendien is het ideaal voor ouders die hun kinderen willen leren hoe ze gezonde en lekkere hapjes kunnen maken.

Daag je vrienden uit en organiseer een wedstrijd om te zien wie de grootste en meest unieke sandwich kan bouwen! Deze set is perfect voor gezellige picknicks in de achtertuin, creatieve speelsessies binnen en alle andere gelegenheden waarbij je je kinderen wilt vermaken.

En het beste nieuws? Deze set is geschikt voor kleine kinderen en is veilig en handig te gebruiken dankzij de grote DUPLO blokken. De set bevat ook een steen met het logo van DUPLO, zodat kinderen hun eigen mini bouwsels kunnen maken.

De melkpak steen is 8 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep, terwijl de grootste sandwich 12 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep is. Het burgerbroodje is 4 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de LEGO® DUPLO® Creatieve Picknick set en laat je kinderen hun eigen voedselavonturen beleven! Het perfecte cadeau voor jonge voedselfans, creatieve bouwers en iedereen die gewoon dol is op spelen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10963

Spider-Man & Vrienden: Kermisavontuur

foto van lego set10805

Rond de wereld

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.