Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Peuter bouw- en bootblokken 10567

De LEGO DUPLO set 10567 Peuter Bouw- en Bootblokken biedt urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud.
Met kleurrijke boten, dieren en accessoires kunnen ze hun eigen maritieme wereld creëren.
Deze set stimuleert de fijne motoriek, verbeelding en sociale vaardigheden van peuters.
Het is een veilige en educatieve cadeau-optie voor ouders en familieleden.
Bouw je eigen avontuurlijke wereld en ontdek nieuwe landen en vriendelijke dieren!

Waar is LEGO Peuter bouw- en bootblokken 10567 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
18
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10567
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom aan boord van de meest avontuurlijke LEGO® DUPLO® set van het jaar! Met de 10567 Peuter Bouw- en Bootblokken kunnen kleine bouwers vanaf 1,5 jaar oud hun eigen maritieme wereld creëren, vol met fascinerende dieren, kleurrijke boten en speelse accessoires. Het enige wat ze nodig hebben, zijn een creatieve geest en kleine vingertjes die klaar zijn om te bouwen, te stapelen en te ontdekken!

Met deze set kunnen peuters samen met hun ouders of verzorgers urenlang speelplezier beleven, terwijl ze hun fijne motoriek ontwikkelen, hun verbeelding stimuleren en hun sociale vaardigheden verbeteren. En het beste van alles? Ze leren en ontdekken terwijl ze spelen! De set bevat verschillende onderdelen die allemaal speciaal zijn ontworpen voor de veiligheid en het plezier van jonge kinderen. Denk aan stenen met prints in verschillende patronen, een badbootje dat gemakkelijk uit elkaar kan worden gehaald voor eenvoudige reiniging, een klein rood bootje dat perfect is voor het vervoeren van passagiers en goederen, en een raam-element dat de bouwmogelijkheden vergroot.

Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook een schattig konijn en een grappige beer die klaar zijn om aan boord te gaan en nieuwe avonturen te beleven. En wat dacht je van een palmboom die je eigenhandig kunt bouwen? Of speciale, grote stenen die perfect zijn voor kleine handjes? Het bouwen en spelen met deze set is een feest voor alle zintuigen!

De bootjes in deze set zijn de sterren van de show. Met hun gedurfde ontwerpen en heldere kleuren zijn ze perfect voor kleine kapiteins die de zeeën willen bevaren. Je kunt ze bouwen en herbouwen en keer op keer nieuwe vormen bedenken. Gebruik je fantasie en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

De 10567 Peuter Bouw- en Bootblokken set is niet alleen een geweldige manier om peuters enthousiast te maken over bouwen en spelen, het is ook een fantastisch cadeau voor ouders, opa's en oma's, ooms en tantes die op zoek zijn naar een origineel en educatief cadeau voor hun kleintjes. Met deze set kunnen kinderen plezier hebben, hun cognitieve en sociale vaardigheden ontwikkelen en hun creativiteit en verbeelding stimuleren.

Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en bouw je eigen avontuurlijke wereld met de 10567 Peuter Bouw- en Bootblokken set van LEGO® DUPLO®. Vaar over de golven, ontdek nieuwe landen en maak vrienden met de leukste dieren die je ooit hebt gezien!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set2304

Grote Bouwplaat

foto van lego set10861

Mijn eerste emoties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.