Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Riddertoernooi 10568

Maak je eigen middeleeuws avontuur met LEGO DUPLO Riddertoernooi set 10568! Deze set bevat een ridderfiguur, een paard, een tent, een lans, een zwaard en een hek.
Perfect voor jonge ridders in spe om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen en uren speelplezier te beleven.
Bestel vandaag nog en ga voor de overwinning!

Waar is LEGO Riddertoernooi 10568 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
16
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10568
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij het LEGO® DUPLO® Riddertoernooi! Dit middeleeuwse toernooi zit boordevol actie en avontuur en is perfect voor jonge ridders in spe. De set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen ridderlijk rollenspel te creëren en te spelen.

Geef de dappere ridder zijn lans en zwaard en zet hem op zijn paard, klaar om de strijd aan te gaan in de arena. Maar pas op voor het hek dat je moet overwinnen om de overwinning te behalen! En wanneer de strijd voorbij is, kan de ridder uitrusten in zijn knusse tent.

Deze LEGO® DUPLO® set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar biedt ook de perfecte gelegenheid voor jonge bouwers om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen. De set is gemakkelijk te bouwen en biedt uren speelplezier.

De set bevat een LEGO® DUPLO® ridderfiguur, een ridderpaard, een toernooitent, een lans, een zwaard en een hek. Hiermee kun je de spannendste middeleeuwse toernooien naspelen. Laat het paard over de hindernis springen en strijd om de overwinning!

En het beste van alles is dat je veilig kunt spelen met deze speciale LEGO® DUPLO® producten. Kleine kinderen kunnen zonder zorgen spelen en hun fantasie de vrije loop laten.

De tent is 12 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep en het paard is 11 cm hoog. Deze kleurrijke en vrolijke set is de perfecte aanvulling op iedere LEGO® DUPLO® Stad collectie.

Kortom, het LEGO® DUPLO® Riddertoernooi is een fantastische manier om jonge bouwers en ridders in spe te entertainen en hun vaardigheden te ontwikkelen. Begin nu je eigen middeleeuwse avontuur en ga voor de overwinning! Bestel de set vandaag nog en beleef het avontuur van je leven.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10599

Batman Avontuur

foto van lego set10416

Dieren verzorgen op de boerderij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.