Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schatkist Aanval 10569

Maak kennis met de avontuurlijke LEGO DUPLO set 10569: Schatkist Aanval.
Deze set met ridders, kastelen en schatten biedt uren speelplezier voor jong en oud.
Met 3 DUPLO ridderfiguren, een rijtuig met paard, een kasteeltoren en een appelboom met verstopte aanvallers, kunnen kinderen hun eigen ridderverhalen bedenken.
Deze set stimuleert creativiteit en is een perfecte aanvulling op andere LEGO DUPLO sets.
Bestel nu en beleef spannende avonturen met de stoerste ridders!

Waar is LEGO Schatkist Aanval 10569 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
46
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10569
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap in de wereld van ridders, kastelen en schatten met LEGO set 10569: Schatkist Aanval! Deze set bevat uren speelplezier voor jong en oud. Kruip in de huid van een ridder en bescherm het kasteel tegen indringers.

De set bevat 3 LEGO DUPLO ridderfiguren die klaar zijn voor de strijd. Met het rijtuig met paard kunnen ze snel verplaatsen om het kasteel te beschermen. De kasteeltoren heeft zelfs een raam dat open kan om deze indringers te spotten. En als er gevaar dreigt, schiet de katapult de appels door de lucht om de vijanden uit te schakelen. De schatten zijn veilig zolang de ridders waakzaam blijven!

Maar let op, de aanvallers verstoppen zich in de appelboom en wachten op hun kans om toe te slaan. Gebruik al je strategische vaardigheden om de schat te veroveren voordat zij dat doen. Met de bijl, zwaarden en vlag kunnen onze dappere ridders elke vijand aan!

Omdat deze set elementen bevat met spin- en muntmotieven, kan je kind zijn verbeelding de vrije loop laten en zijn eigen ridderverhalen bedenken. Hierdoor wordt hun creativiteit en fantasie gestimuleerd. Het historische thema brengt hen terug naar de middeleeuwse tijd en laat hen kennismaken met deze periode.

De LEGO set 10569 is de perfecte aanvulling op iedere LEGO DUPLO Stad collectie. De stenen zijn veilig in gebruik voor kleine kinderen en zijn daarom de ideale manier om te spelen. Het rijtuig met paard is 11 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed. De kasteeltoren is 17 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep. De appelboom is 19 cm hoog, 10 cm breed en 9 cm diep. Hierdoor is deze set eenvoudig te combineren met andere sets uit het LEGO DUPLO segment.

Kortom, LEGO set 10569 Schatkist Aanval is een must-have voor alle avontuurlijke kinderen en liefhebbers van ridders en kastelen. Deze set bevat alle elementen die nodig zijn voor urenlang speelplezier en fantasievolle avonturen. Bestel hem nu en ga op avontuur met de meest stoere en dappere ridders van het kasteel!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10822

Sofia het Prinsesje magische koets

foto van lego set10993

3in1 Boomhut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.