Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® alles-in-één cadeauset 10570

De LEGO DUPLO alles-in-één cadeauset is een perfect cadeau voor kinderen waar ze blij van worden.
Met deze set kunnen ze hun eigen fantasierijke wereld bouwen met diverse LEGO DUPLO stenen.
De set bevat ook extra's zoals etenswaren en bedrukte stenen.
Alles wordt opgeborgen in een stevige opbergdoos in de vorm van een grote LEGO steen.
Deze cadeauset is veilig en educatief voor kinderen en bevordert hun ontwikkeling.
Bestel vandaag nog en zie de glimlach op hun gezicht!

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® alles-in-één cadeauset 10570 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
30
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
01-01-2014
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10570
lego insiders punten icoon
150
punten

Op zoek naar een cadeau waar kinderen echt blij van worden? Dan is de LEGO® DUPLO® alles-in-één cadeauset de perfecte keuze! Met deze set kunnen kinderen hun eigen fantasierijke wereld bouwen met allerlei fascinerende LEGO® DUPLO® stenen. En het beste aan deze cadeauset? Alles wordt bewaard in een stevige en opvallende opbergdoos in de vorm van een grote LEGO® steen.

Wat kun je allemaal bouwen met deze cadeauset? Nou, alles wat je maar kunt bedenken! Bouw bijvoorbeeld je eigen boom, huis of dierenverblijf voor de DUPLO kat of hond. Deze cadeauset bevat niet alleen de nodige LEGO® DUPLO® stenen om mee te bouwen, maar ook andere extra's zoals etenswaren en met rupsmotief bedrukte stenen.

En natuurlijk zijn er ook een aantal leuke figuren inbegrepen, zoals de schattige DUPLO kat en hond. Maar dat is nog niet alles: er is ook een raamelement inbegrepen voor extra speelmogelijkheden.

Als je kind klaar is met spelen, kan alles netjes worden opgeborgen in de als LEGO steen gevormde doos. En de volgende keer dat ze willen spelen, hebben ze direct toegang tot al hun favoriete LEGO® DUPLO® stenen en figuren.

De LEGO® DUPLO® alles-in-één cadeauset is niet alleen leuk om mee te bouwen, maar ook veilig voor kleine kinderen. Zo kunnen ze zich optimaal ontwikkelen terwijl ze leren bouwen en spelen met deze unieke en fascinerende stenen.

De boom die je kunt bouwen met deze set is 10 cm hoog, 14 cm breed en 4 cm diep. Het dierenverblijf is 8 cm hoog, 9 cm breed en 4 cm diep. En de kat is 5 cm hoog, waardoor ze perfect passen bij de andere LEGO® DUPLO® stenen en figuren.

Als je op zoek bent naar een cadeau dat zowel leuk als educatief is, dan is de LEGO® DUPLO® alles-in-één cadeauset de juiste keuze! Laat de fantasie van kinderen de vrije loop en bekijk hoe ze hun eigen mini-wereld creëren met deze unieke en fascinerende stenen en figuren. Bestel vandaag nog en breng de glimlach terug op het gezicht van elk kind!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10525

Grote boerderij

foto van lego set10599

Batman Avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.