Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® alles-in-één roze doos 10571

De LEGO DUPLO alles-in-één roze doos is perfect voor jonge bouwers.
Met deze set kunnen kinderen hun eigen kasteel, boerderij of huis bouwen en ermee spelen.
De set bevat bouwelementen, zoals ramen, een konijntje en een kip, en stenen met nummers om te oefenen met tellen.
Na het spelen kunnen alle onderdelen worden opgeborgen in de stevige opbergdoos in de vorm van een grote LEGO steen.
Deze set stimuleert de creativiteit en bouwvaardigheden van kinderen.
Geschikt voor veilig spelen en bouwen.
Het huis is 14 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep.

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® alles-in-één roze doos 10571 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
65
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
01-01-2014
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10571
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij een jonge architect in de maak? Dan is de LEGO® DUPLO® alles-in-één roze doos perfect voor jou! Deze set is speciaal ontworpen voor de jonge bouwers en biedt een eindeloze hoeveelheid plezier en creativiteit. Bouw je eigen kasteel, boerderij of huis en speel er daarna mee alsof je er echt in woont!

Deze roze doos bevat alle benodigde bouwelementen, waaronder ramen, een lief konijntje, een kip en stenen met nummers waarmee het tellen kan worden geoefend. Daarnaast zitten er ook nog een aantal klassieke standaard DUPLO stenen bij, om nog meer mogelijkheden te bieden. En wanneer je klaar bent met bouwen, berg je alles gemakkelijk op in de stevige opbergdoos in de vorm van een grote LEGO® steen.

De set bevat ook een DUPLO meisjesfiguur die je in je creaties kunt laten spelen. Laat haar de kip voeren of met het konijntje spelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. En omdat DUPLO speciaal is ontworpen voor kleine kinderen, kunnen zij veilig spelen en bouwen.

Met de LEGO® DUPLO® alles-in-één roze doos krijgen meisjes een perfecte kennismaking met het plezier van bouwen en weer opnieuw bouwen dat LEGO® DUPLO® sets kenmerkt. Het bouwen van hun eigen creaties zal hun fantasie stimuleren en hun bouwvaardigheden verbeteren. Zoek de genummerde steen die past bij de steen met opdruk in dezelfde kleur en bouw een geweldig huis, boerderij of kasteel.

Of je nu alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes speelt, met de LEGO® DUPLO® alles-in-één roze doos ben je verzekerd van urenlang speelplezier. Het huis is 14 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep, het konijn is 4 cm hoog en het meisje is 5 cm hoog. Veel ontdekplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10807

Paardentrailer

foto van lego set10416

Dieren verzorgen op de boerderij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.