Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® alles-in-één doos 10572

De LEGO DUPLO set 10572 is een alles-in-één set waarmee kinderen creatief kunnen spelen en leren.
De set bevat een autochassis, raam-elementen, genummerde stenen en DUPLO stenen.
Ook zit er een knuffelige DUPLO jongensfiguur bij en een handige opbergdoos in de vorm van een grote LEGO steen.
Met deze set kunnen kinderen hun bouwvaardigheden ontwikkelen, leren tellen en hun fantasie de vrije loop laten.
De set is geschikt voor jonge kinderen en veilig in gebruik.
Koop vandaag nog deze alles-in-één set en beleef urenlang plezier!

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® alles-in-één doos 10572 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
65
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
01-01-2014
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10572
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom bij de wereld van LEGO® DUPLO®, waar je creativiteit kunt laten stromen en waar de mogelijkheden eindeloos zijn! Met de alles-in-één set van DUPLO kun je de meest kleurrijke modellen bouwen en verbouwen. Het basiselement van deze set is een cool autochassis dat je helemaal zelf kunt bouwen met wielen die echt draaien.

Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook twee raam-elementen met een draaifunctie, een lieve hond en genummerde stenen en stenen met coole opdruk waarmee kinderen kunnen leren tellen. En zoals je van LEGO® DUPLO® gewend bent, zitten er ook nog een heleboel klassieke DUPLO stenen bij voor nog meer bouwmogelijkheden.

En vergeet niet de knuffelige DUPLO jongensfiguur die ook in de doos zit om je te vergezellen in je avonturen!

Klaar met bouwen? Berg alles netjes op in de handige opbergdoos in de vorm van een grote LEGO® steen. Zo blijft alles netjes en georganiseerd, zodat je de volgende keer nog sneller kunt beginnen met bouwen.

Met deze set kun je leren tellen, je fantasie de vrije loop laten en ontwikkel je zelfs je bouwvaardigheden. Van een hoger huis tot een grotere auto, met LEGO® DUPLO® alles-in-één set kun je alles maken wat je maar kunt bedenken!

Wees creatief en veilig terwijl je speelt en ontdek de magie van LEGO® DUPLO®. Met een hoogte van 14 cm, een breedte van 12 cm en een diepte van 8 cm is het huis het perfecte formaat voor kleine handjes. En het wagenonderstel is 5 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed, perfect voor een snelle race!

Met deze set is spelen en leren leuk voor jong en oud! LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderen, zodat ze veilig kunnen spelen en plezier kunnen hebben zonder zich zorgen te maken over kleine onderdelen.

Koop deze alles-in-één set vandaag nog en begin met bouwen en ontdekken! Of je nu jong of oud bent, je zult zeker een geweldige tijd hebben met de LEGO® DUPLO® alles-in-één set. Bestel nu en beleef urenlang plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (25-05-2023) € 26.95 (25-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10908

Vliegtuig

foto van lego set10545

Batgrot Avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.