Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve dieren 10573

De Creatieve dieren Lego set bevat 5 bouwbare dierenfiguren met herkenbare kleurpatronen.
De set bevat ook stenen met opdruk en inspiratiekaartjes voor extra creativiteit.
Veilig voor kleine kinderen.
De set bestaat uit een giraf, hond, konijn en worm.
Perfect voor creatief spel en het ontdekken van de dierenwereld.
Bestel nu en laat je kind zijn fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Creatieve dieren 10573 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
25
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10573
lego insiders punten icoon
112
punten

Op zoek naar een heerlijke wereld vol creativiteit en dieren? Dan is de Creatieve dieren Lego set een must-have voor jou! Met deze set kan je kind urenlang spelen en genieten van het bouwen van 5 verschillende dierenfiguren, waaronder een schattige giraf, een lief konijn, een vriendelijke hond en een schattige worm. Ieder figuur heeft zijn eigen herkenbare kleurpatroon, waardoor het bouwproces nog leuker wordt!

Daarnaast zijn de stenen met opdruk inbegrepen in deze set, waardoor je kind helemaal creatief kan spelen en zijn fantasie de vrije loop kan laten gaan. De inspiratiekaartjes in de set laten duidelijk zien wat er allemaal gebouwd kan worden, dus er is altijd ruimte voor meer creativiteit en ontdekking.

Heb je kinderen die graag veilig willen spelen? Dat is geen probleem met LEGO® DUPLO® producten. Deze sets zijn bedoeld voor kleine kinderen en zijn daarom veilig en maken het spelen en bouwen gemakkelijker.

De giraf is maar liefst 16 cm hoog, 10 cm breed en 3 cm diep - een perfecte aanvulling op de andere dierenfiguren in de set. De hond is 9 cm hoog, 10 cm breed en 3 cm diep, terwijl het konijn 12 cm hoog is en 10 cm breed en 3 cm diep. De worm is 12 cm hoog, 11 cm breed en 3 cm diep. Je kind kan spelen met deze schattige dieren en nog vele andere eigen creaties creëren!

Kortom, deze Creatieve dieren Lego set is een geweldige manier voor jouw kind om zichzelf creatief te uiten en een fantastische wereld van dieren te ontdekken. Bestel nu en ervaar het zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10847

Getallentrein

foto van lego set10506

Trein accessoires set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.