Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve ijsjes 10574

Maak de lekkerste LEGO® DUPLO® ijswafels met set 10574! Met een assortiment aan gekleurde stenen, toppings en hoorntjes kunnen kinderen eindeloos experimenteren en creatief zijn.
Geschikt voor kleine kinderen en bevordert creativiteit en communicatie.
Veiligheid staat voorop en de hoogste ijswafel is 18 cm hoog.
Bestel nu en geniet van urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Creatieve ijsjes 10574 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
24
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10574
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de LEGO® DUPLO® Creatieve IJsjes set! Ben je op zoek naar een geweldige speelervaring waarbij je de lekkerste en mooiste ijswafels kunt maken van LEGO® DUPLO® stenen? Dan is deze set perfect voor jou!

Met deze set kun je de meest geweldige combinaties van ijs en toppings verzinnen en pronken met je creaties aan het hele gezin. Een verzameling vrolijk gekleurde stenen in de vorm van bollen schepijs, lekkere toppings en hoorntjes bieden eindeloze mogelijkheden om de mooiste en grootste ijswafels te maken.

Met 3 ijswafels, 6 kleurige bollen, een bosbessteen, een slagroomsteen en een aantal standaard DUPLO® stenen, is er genoeg materiaal om echt te experimenteren en creatief te zijn. Door verschillende texturen en kleuren te combineren, wordt de fantasie van je kind geprikkeld en kunnen ze hun eigen ijsfantasieën creëren. En omdat de stenen prettig aanvoelen en ronde hoeken hebben, zijn ze uiterst geschikt voor kleine vingers om te kunnen bouwen en spelen.

Heb jij al een idee welke combinatie je als eerste gaat maken? Ga je voor een extra grote ijswafel met alle mogelijke toppings, of hou je het simpeler met een klein bolletje ijs in een hoorntje? Laat je fantasie de vrije loop en verzin de gekste en mooiste ijscombinaties. De hoogste ijswafel die je kunt maken met deze set is 18 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep, dus je kunt flink wat variaties maken.

Volwassenen kunnen ook meedoen met dit plezier en zich laten inspireren door de prachtige creaties van hun kinderen. Door samen te spelen wordt de band tussen ouders en kinderen versterkt en worden vaardigheden als creativiteit, verbeelding en communicatie gestimuleerd.

Wees gerust, LEGO® DUPLO® producten zijn ook uiterst veilig voor kleine kinderen om mee te spelen. Alle stenen zijn ontworpen en getest om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over scherpe randen of kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Met de LEGO® DUPLO® Creatieve IJsjes set ben je verzekerd van urenlang speelplezier en grenzeloze creativiteit. Bestel deze set vandaag nog en ontdek een wereld vol fantasie en ijskoude creaties!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10616

Mijn eerste speelhuis

foto van lego set10618

LEGO® DUPLO® Creatieve bouwdoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.