Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dieren verzorgen 10576

Met LEGO set 10576 Dieren Verzorgen beleef je speels de natuur.
Zorg voor een bruine beer, speel ermee en geef hem een vis.
De set bevat bedrukte DUPLO stenen om scenario's te creëren en de wildernis tot leven te brengen.
Geschikt voor jong en oud, bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Dieren verzorgen 10576 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
9
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10576
lego insiders punten icoon
0
punten

Beleef de natuur op een speelse manier met LEGO set 10576 Dieren Verzorgen! In deze set help jij een vrouwelijke oppasser om voor een prachtige bruine beer te zorgen. Speel met de beer en geef hem een heerlijke vis om te eten. De set bevat ook verschillende bedrukte DUPLO stenen die je kunt gebruiken om allerlei scenario’s te creëren en zo de wildernis tot leven te brengen.

Met deze set ontwikkel jij allerlei vaardigheden terwijl je bouwt en speelt. Kleine kinderen kunnen leuk en veilig spelen met DUPLO producten en zo hun creativiteit en verbeelding stimuleren. De set is ook een ideale aanvulling op iedere DUPLO stad collectie. Tijgertjes en giraffen: jij kunt ze allemaal verzorgen in je eigen mini-dierentuin!

De vrouwelijke oppasser in deze set is 7 cm hoog, 5 cm breed en 2 cm lang. De bruine beer is 4 cm hoog, 3 cm lang en 7 cm breed. De set bevat ook een vis, bloem en diverse standaard en bedrukte DUPLO stenen. De opdruk op de stenen kan in allerlei scenario’s worden gebruikt om zo de meest fantastische verhalen te bedenken.

Ga op avontuur en beleef de wildernis op een speelse manier met LEGO set 10576 Dieren Verzorgen. De set is geschikt voor jong en oud en biedt urenlang speelplezier. Of je nu alleen speelt of met vrienden, deze set is de moeite waard om te ontdekken! Bestel de set vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop gaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10558

Getallentrein

foto van lego set10415

Gevoelens en emoties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.