Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® Deluxe doos 10580

De LEGO DUPLO Deluxe doos is perfect om kinderen langdurig speelplezier te bieden en hun cognitieve ontwikkeling te bevorderen.
De set bevat een grote hoeveelheid stenen om te bouwen en genummerde stenen om te leren tellen.
Daarnaast kunnen kinderen rollenspellen spelen met de meegeleverde figuren.
De set heeft ook een opbergdoos in de vorm van een LEGO steen.
Gemaakt van duurzaam materiaal, is deze set geschikt voor kleine kinderen en biedt het eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en spel.

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® Deluxe doos 10580 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
95
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
01-06-2014
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10580
lego insiders punten icoon
375
punten

Speelplezier en leren tellen met de LEGO® DUPLO® Deluxe doos!

Wil jij jouw kinderen urenlang speelplezier bieden en tegelijkertijd hun cognitieve ontwikkeling stimuleren? Dan is de LEGO® DUPLO® Deluxe doos de perfecte set om mee te beginnen! Deze set bevat een enorme hoeveelheid klassieke en speciale DUPLO stenen om de leukste creaties te bouwen. Daarnaast zullen de genummerde stenen jouw kind leren tellen op spelenderwijs!

Rollenspel met leuke DUPLO-figuren

De DUPLO figuren in de set zijn ontworpen voor inspirerend rollenspel. Jouw kind kan bijvoorbeeld zijn eigen verhaal bedenken met het konijn, de schildpad en de twee kinderfiguren die bij de set zijn inbegrepen. Het leren van rollenspel is ideaal om het inlevingsvermogen te ontwikkelen.

Onderstel met wielen, raam- en deurelement in vrolijke kleuren

De set bevat ook een onderstel met wielen, een raam- en een deurelement in vrolijke, felle kleuren die peuters direct aanspreken. Met deze elementen kunnen ze direct aan de slag gaan om hun eigen creaties te bouwen. Door te spelen met deze kleurrijke stenen, ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie.

Opbergdoos in de vorm van een grote LEGO steen

Alle stenen en onderdelen worden geleverd in een stevige, karakteristieke opbergdoos in de vorm van een grote LEGO steen. Hierin kunnen jouw kinderen hun LEGO stenen overzichtelijk en veilig bewaren. Bovendien zitten er bouwideeën bij voor een hoge toren en allerlei andere gebouwen waarmee jouw kind direct aan de slag kan gaan.

Perfect voor kleine kinderen

De LEGO® DUPLO® Deluxe doos is ontworpen voor één geheel veilige speelervaring voor kleine kinderen. De set is groot genoeg om veilig mee te spelen en alle stenen zijn van stevig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik. Het hoge gebouw in de set is 22 cm hoog, 19 cm breed en 6 cm diep en het konijn is 4 cm hoog.

Geen uitdaging te groot voor jouw kind!

Of jouw kind nu wil leren tellen, hun fijne motoriek wil verbeteren, of op zoek is naar inspiratie voor zijn creativiteit, deze set heeft het allemaal. Met de LEGO® DUPLO® Deluxe doos kan jouw kind talloze creaties bouwen en keer op keer nieuwe avonturen beleven. Jouw kind zal blijven spelen met deze geweldige set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10602

Kampeer avontuur

foto van lego set10814

Sleepwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.