Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bos Eenden 10581

De LEGO set 10581, Bos Eenden, is een leuke en schattige set van LEGO DUPLO.
Met deze set kunnen kinderen een brug bouwen over een stroom en spelen met mama en papa eend.
De set bevat accessoires zoals een nest en bloemen.
Deze set helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun bouwvaardigheden en is veilig voor jonge kinderen.
Bestel vandaag nog deze set voor uren speelplezier!

Waar is LEGO Bos Eenden 10581 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
13
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10581
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom in het bos! Maak een wandeling en ontdek de leuke en schattige Bos Eenden-set van LEGO® DUPLO®. Bouw een brug over de stroom en kijk hoe mama en papa eend in het water spelen. Zie je ergens kleine eendjes? Jonge kinderen zullen genieten van deze set die vele mogelijkheden biedt tot rollenspel. Bovendien ontwikkelen ze hun bouwvaardigheden met de LEGO® DUPLO® elementen, die speciaal zijn ontworpen voor kleine handen.

Deze set bevat een LEGO DUPLO kindfiguur, een mannelijke en vrouwelijke eend. Ook is er een bouwbare brug die je natuurlijk helemaal naar eigen smaak kunt decoreren. Verder zijn er accessoires zoals een nest, bloemen en een steen met opdruk van kleine eendjes om het verhaal mee te starten.

Jij kunt nu helpen mama en papa eend in het water te laten zwemmen en ze daarna samen met de kleine eendjes terug naar hun nest te helpen gaan. Zo leer je hoe eenden voor hun kuikens zorgen. Deze set is ideaal voor het ontwikkelen van vroege bouwvaardigheden. LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontworpen om leuk en veilig te zijn voor jonge kinderen.

De brug is 6 cm hoog, 15 cm breed en 5 cm diep en is een ideale aanvulling op elke LEGO® DUPLO® Stad collectie. Dus ga lekker aan de slag met deze leuke set en maak je eigen avonturen in het bos!

Kortom, de Bos Eenden-set biedt vele uren speelplezier voor jonge kinderen. Ontdek en speel met de schattige eendenfamilie en help ze bij hun avonturen in het bos. Bestel vandaag nog deze set en beleef samen met je kinderen fantastische avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10587

Café

foto van lego set10585

Moeder en baby

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.