Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bos Dieren 10582

De LEGO set 10582 Bos Dieren is een fantastische speelset voor jonge kinderen.
Met deze set kunnen kinderen de basis van bouwen leren terwijl ze een boom en een schuur bouwen.
De set bevat schattige dieren zoals een eekhoorn, een everzwijn, een geit en een hertje.
Kinderen kunnen ontdekken wat de dieren eten aan de hand van stenen met opdruk van noten, wortelen en een worm.
De set stimuleert creativiteit en bouwvaardigheden en is veilig voor jonge kinderen.
Voeg deze set toe aan je verzameling voor onvergetelijk speelplezier in het bos!

Waar is LEGO Bos Dieren 10582 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
39
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-03-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10582
lego insiders punten icoon
150
punten

Speel in het bos met alle schattige dieren! De LEGO set 10582 Bos Dieren, is een fantastische speelset voor jonge kinderen vol vrolijkheid en avontuur. Ontdek de vriendelijke eekhoorn, het everzwijn, de geit en het schattige hertje, die met jou willen spelen in het bos. Deze set is perfect om de basis van bouwen te leren terwijl je een boom en een gezellige schuur bouwt waarin de dieren kunnen slapen.

Jonge kinderen kunnen ontdekken wat de dieren eten aan de hand van de stenen met opdruk van noten, wortelen en een worm. De set bevat 2 LEGO DUPLO kindfiguren die klaar staan om de dieren te verzorgen en mee te spelen. De schuur en de boom zijn bouwbaar en op maat gemaakt voor kleine handjes om de bouwvaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd creativiteit te stimuleren.

Met een krat en een bloem als accessoires is er van alles om te verkennen en te spelen. De stenen met opdruk van dierenvoeding zijn geweldige verhaalstarters om jonge kinderen meer te leren over de verschillende soorten voedsel die bosdieren eten. En terwijl ze spelen en bouwen, zullen kinderen de basisprincipes van architectuur- en designconcepten leren.

Deze set maakt allerlei soorten rollenspel mogelijk met interacties tussen dieren. Speel verstoppertje tussen de bomen en struiken, of help de dieren om andere kleine bouwwerken te creëren. De schuur is groot genoeg om alle dieren te huisvesten en is tegelijkertijd een uitstekende aanvulling op elke LEGO DUPLO stad collectie.

De schuur is 12 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep, terwijl de boom 14 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep is. LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontworpen om leuk en veilig te zijn voor jonge kinderen, dus zelfs de allerkleinsten kunnen zonder zorgen met deze set spelen.

De LEGO set 10582 Bos Dieren is een geweldige manier om de fantasie te stimuleren en creativiteit te ontwikkelen, terwijl kinderen leren over hun favoriete dieren en hoe ze in het wild leven. Voeg deze set toe aan je verzameling voor een onvergetelijk speelplezier! Koop nu de LEGO set 10582 Bos Dieren en beleef samen met de dieren de leukste avonturen in het bos!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10930

Bulldozer

foto van lego set10596

Disney Princess™ Prinsessen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.