Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bos Vistochtje 10583

Met LEGO set 10583 Bos Vistochtje beleef je een avontuur in de natuur.
De set bevat een vader en kind figuur, een berenwelp, vos, eekhoorn, boot, boom en kampvuur.
Het stimuleert de verbeelding en motorische vaardigheden van kinderen.
De set is veilig en compatibel met andere LEGO DUPLO Stad collecties.
Bestel het vandaag nog en geniet van het plezier van het buitenleven!

Waar is LEGO Bos Vistochtje 10583 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
32
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10583
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de prachtige natuur met LEGO set 10583 Bos Vistochtje! Ga samen met papa en zijn kind op avontuur en ontdek de magie van het bos. In deze set vind je alles wat je nodig hebt om een heerlijk dagje te vissen en te genieten van de rustgevende omgeving. Lees verder en ontdek waarom deze set perfect is voor jong en oud!

Deze set bevat niet alleen een vader en kind figuur, maar ook een schattige berenwelp, vos, eekhoorn en natuurlijk een vis. Met de bouwbare wagen, boot, boom en het kampvuur bent u klaar voor een buitengewoon avontuur! En als kers op de taart krijgt u toegang tot accessoires zoals een hengel, bloem en een ketel om de ervaring nog completer te maken.

Laat uw verbeelding de vrije loop en start uw eigen verhaal met de opdruk van noten en paddenstoelen stenen. Met deze set zullen kinderen urenlang plezier beleven en hun motorische vaardigheden verbeteren. Bovendien is dit een veilig product gemaakt van LEGO® DUPLO® om uw kinderen zorgeloos te laten spelen.

Verlies jezelf in de natuur, zoek samen met de wagen de perfecte visplek en werp dan je hengel uit over de rand van de boot. Laat je kinderen kennismaken met het prachtige buitenleven en geniet van de tijd die je samen doorbrengt. Zorg dat je een kampvuur maakt en geniet van de heerlijke vis die je hebt gevangen.

Met een hoogte van 11 cm, een breedte van 14 cm en een diepte van 7 cm heeft de wagen met boot een perfecte grootte om mee te nemen en overal te spelen. De boom is 20 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep en zorgt voor een extra element van avontuur. Compatibel met andere LEGO® DUPLO® Stad collecties, maakt deze set de ideale toevoeging aan uw speelgoed collectie.

Maak kennis met de natuur en laat je fantasie de vrije loop gaan! De LEGO set 10583 Bos Vistochtje is beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar plezier en avontuur. Bestel het vandaag nog en beleef het plezier van het buitenleven met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10505

Speelhuis

foto van lego set10539

Strandrace

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.