Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het Grote Bos 10584

De LEGO® DUPLO® Het Grote Bos set is de ideale aanvulling op eender welke LEGO® DUPLO® Stad collectie.
Ontdek het bos, bouw een schuur en rijd met de wagen langs het hol van verschillende dieren.
Deze set bevat 8 wilde DUPLO dieren en 3 figuren en is geschikt voor rollenspellen en het ontwikkelen van motoriek.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier in het bos!

Waar is LEGO Het Grote Bos 10584 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 52.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
105
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-03-2015
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10584
lego insiders punten icoon
487
punten

Ontdek het LEGO® DUPLO® bos en ga op avontuur in het dierenpark! Bouw een gezellige schuur voor de lieve hertenfamilie en rijd met de wagen langs het hol van de beer en de vos om ze van dichterbij te bekijken. Kijk hoe de eekhoorn door het bos loopt terwijl je op zoek gaat naar een goede picknickplaats om wat lekkers te eten.

Met de LEGO® DUPLO® Het Grote Bos set beleef je urenlang speelplezier. Deze set bevat 8 wilde DUPLO dieren en 3 figuren: mama, papa en kind. Samen met hen kan je alle mogelijke rollenspellen spelen die het park te bieden heeft. Bouw een mooie boomhut, laat de dieren samen spelen in het dierenpark of haal lekkere noten uit de speciale stenen met opdruk om aan de dieren te geven.

Het LEGO® DUPLO® bos introduceert jonge kinderen op een speelse manier aan de basis van bouwen. De vrolijk gekleurde LEGO® DUPLO® stenen zijn speciaal ontworpen om veilig te kunnen worden gebruikt door kleine kinderen en helpen hen om hun motoriek te ontwikkelen.

De set bevat naast de schuur en de wagen ook een parkpoort, een hol, een boom en een glijbaan. De accessoires waarmee je het bos verder kan aankleden zijn 4 hekken, 4 bloemen, een ketel en een picknickdeken. Daarnaast zorgen stenen met opdruk van een ingangsbord voor het park, noten, muizen, paddenstoelen en bijen als verhaalstarters.

Help jonge kinderen wilde dieren ontdekken en leer hen respect hebben voor de natuur. Laat ze te weten komen welk type voeding de dieren eten en hoe ze hun dierenvriendjes kunnen verzorgen. De set kan ook op vele verschillende manieren worden gebouwd voor nog meer speelplezier.

Ga samen met de LEGO® DUPLO® familie op ontdekkingstocht in het park en vind alle wilde dieren en babydiertjes. De parkpoort is 18 cm hoog, 22 cm breed en 6 cm diep, de schuur is 13 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep, het hol is 24 cm hoog, 19 cm breed en 9 cm diep, de boom is 16 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep, de glijbaan is 8 cm hoog, 14 cm breed en 4 cm diep en de wagen is 7 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed.

De LEGO® DUPLO® Het Grote Bos set is de ideale aanvulling op eender welke LEGO® DUPLO® Stad collectie en zorgt gegarandeerd voor vele uren speelplezier! Bestel nu en ontdek het bos met al je vriendjes en vriendinnetjes!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 52.95 (25-05-2023) € 52.95 (25-05-2023) € 52.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10616

Mijn eerste speelhuis

foto van lego set10878

Rapunzels toren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.