Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO IJswagen 10586

De LEGO DUPLO IJswagen set (10586) is perfect voor kinderen die hun fantasie willen gebruiken en tegelijkertijd iets willen leren over kopen en verkopen.
Met kleurrijke stenen en een veilig ontwerp, is deze set ideaal voor jonge kinderen.
Koop nu en geniet van het plezier van het verkopen van ijsjes!

Waar is LEGO IJswagen 10586 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 11.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
11
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10586
lego insiders punten icoon
112
punten

Welkom in de wereld van LEGO® DUPLO®! Zet je tanden in een heerlijk ijsje uit de IJswagen set (10586) en geniet van het plezier dat tot leven komt met LEGO DUPLO! Bouw je eigen ijswagen en verken de stad met de ijsverkoper op zoek naar klanten. Bewonder de kleurrijke, veilig ontworpen LEGO DUPLO elementen terwijl je je verbeelding de vrije loop laat en verhalen bedenkt.

Met deze set kunnen jonge kinderen spelen en leren tegelijk! De LEGO stenen met geldopdruk bieden de mogelijkheid om kennis te maken met begrippen als kopen en verkopen. Terwijl kinderen heerlijke wafels en ijslollies kopen, kunnen ze zich verwonderen over de kleurrijke stenen en hun fantasie de vrije loop laten.

De LEGO DUPLO IJswagen biedt vele mogelijkheden voor rollenspel. Laat je kind als ijsverkoper rondrijden door de stad en verkoop de lekkerste ijsjes. Eén van de leukste eigenschappen van deze set is toch wel de ijswagen zelf! Bouw hem in elkaar en bewonder hoe roze en pastelgroen perfect samengaan. Dit is zeker een aanvulling op iedere LEGO DUPLO town collectie.

Wist je dat deze set inclusief 2 LEGO DUPLO figuren komt? Een ijsverkoper en een kind staan klaar om de ijswagen te gebruiken. Dit zorgt voor een extra portie verbeeldingskracht tijdens het spelen. De ijswagen is 10 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed, perfect voor kleine handjes om vast te houden en mee te spelen.

LEGO DUPLO staat bekend om het veilige ontwerp en deze set is daar geen uitzondering op. Speciale LEGO DUPLO producten zijn voorzien van kleurrijke elementen die eenvoudig vast te pakken zijn en veilig zijn voor kleine handjes. Kinderen kunnen hun motorische vaardigheden en bouwtechnieken verbeteren terwijl ze plezier hebben met de LEGO DUPLO IJswagen set.

Al met al is de IJswagen set onmisbaar voor kinderen die hun fantasie de vrije loop willen laten tijdens het spelen en iets willen bijleren over begrippen als kopen en verkopen. Door de kleurrijke stenen, speciaal ontworpen voor veilig gebruik, is deze set zeer geschikt voor jonge kinderen. Koop nu de LEGO DUPLO IJswagen set en beleef het plezier van het verkopen van ijsjes en het verkrijgen van geld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 11.95 (25-05-2023) € 11.95 (25-05-2023) € 11.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10884

Mijn eerste balancerende dieren

foto van lego set10618

LEGO® DUPLO® Creatieve bouwdoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.