Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Café 10587

Met de LEGO DUPLO Café-set kunnen kinderen een fantastisch café creëren.
Ze kunnen klanten bedienen met drankjes en gebakjes, en het versgebakken stokbrood serveren.
De set bevat speciale stenen met menu-opdruk voor extra speelplezier.
Met 3 DUPLO figuren en accessoires zoals een oven en borden is er genoeg om mee te spelen.
Bestel vandaag nog en geniet van urenlang speelplezier met je kind!

Waar is LEGO Café 10587 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
52
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10587
lego insiders punten icoon
150
punten

Trakteer op een heerlijk middagje in het LEGO® DUPLO® Café! Spring achter de toonbank en bedien klanten met hun favoriete drankjes en lekkere gebakjes. Laat de ober het versgebakken stokbrood uit de oven halen en serveer het aan tafel. Gebruik de vrolijk gekleurde en eenvoudig te bouwen bouwstenen voor eindeloos speelplezier en creatief rollenspel.

De speciale stenen met menu-, sinaasappelsap-, cake-, sandwich- en geld-opdruk zorgen voor extra inspiratie voor het bedenken van allerlei speelscenario's. Geef je fantasie de vrije loop en verzin de meest fantastische verhalen die je samen met je kind kunt spelen. Met deze set kun je de meest fantastische cafés creëren, waar je de lekkerste gerechten en drankjes kunt serveren.

De set bevat 3 unieke LEGO® DUPLO® figuren: een ober en twee klanten, elk met hun eigen verhaallijnen en persoonlijkheden. Het café heeft een prachtige gevel, een tafel met 3 stoelen, een parasol en een deur die kan worden geopend. Daarnaast bevat de set een oven en accessoires zoals een stokbrood, een ketel en 3 borden.

Laat de klanten aan tafel zitten en geef ze een menukaart zodat ze hun bestelling kunnen doorgeven. Haal vervolgens het versgebakken stokbrood uit de oven en serveer het aan de klanten. Na heerlijk te hebben gegeten kunnen ze aan de kassa betalen voordat ze het café weer verlaten.

De LEGO® DUPLO® Café-set biedt eindeloze mogelijkheden voor gezellig en veilig rollenspel met je kind. Het model is eenvoudig te bouwen en stimuleert de bouwvaardigheid van je kind. De perfecte aanvulling op iedere LEGO® DUPLO® town collectie, het café is 17 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep.

Laat je kind zijn of haar creativiteit de vrije loop met deze DUPLO® Café-set. Laat hun fantasie de vrije loop en kijk hoe ze hun favoriete gerechten en drankjes serveren aan hun vrienden. Met deze set kun je heerlijk samen spelen en genieten van urenlang bouwplezier. Bestel de LEGO® DUPLO® Café-set vandaag nog en trakteer op een middagje bouwplezier met je kind!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10941

Mickey & Minnie Verjaardagstrein

foto van lego set10412

Dierentrein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.