Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rallyauto 10589

De LEGO DUPLO Rallyauto (set 10589) is perfect voor autoliefhebbers.
Bouw je eigen rallyauto met verstelbare moersleutel en oefen je rijvaardigheden.
De set stimuleert creativiteit en basisbouwvaardigheden.
Speel rollenspellen met het autothema en ontvang een trofee op het erepodium.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Waar is LEGO Rallyauto 10589 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
13
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10589
lego insiders punten icoon
112
punten

Ben jij een echte autoliefhebber? Dan is de LEGO® DUPLO® Rallyauto de perfecte set voor jou! Bouw je eigen rallyauto met verstelbare moersleutel om de motor te repareren. Oefen je zigzag-rijd vaardigheden tussen de verkeerskegels en race dan naar de finish! Met deze set prikkel je niet alleen je creativiteit, maar ook de basis-bouwvaardigheden worden gestimuleerd door de extra stenen.

Met deze set kan je vrijwel eindeloos rollenspellen spelen met autothema. De set bevat zelfs een DUPLO-steen met opdruk van een geblokte vlag om je eigen finishstreep te maken! Voeg het rallyracer figuurtje toe aan de set en het plezier kan beginnen.

Na de race kan je met de auto plaatsnemen op het erepodium en trots de trofee in ontvangst nemen. De set biedt mogelijkheden voor zowel kinderen als volwassenen om hun creativiteit en fantasie te ontwikkelen.

De LEGO® DUPLO® Rallyauto biedt niet alleen speelplezier, maar ook educatie. Het stimuleert namelijk de motoriek, bouw vaardigheden en creativiteit. Deze set is ideaal voor kinderen vanaf 2 jaar, de speciale LEGO® DUPLO® producten garanderen veilig speelplezier.

De afmetingen van de rallyauto zijn 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed en het erepodium is 5 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep. De set is bovendien de perfecte aanvulling voor iedere LEGO® DUPLO® town collectie.

Bestel nu de LEGO® DUPLO® Rallyauto en beleef oneindig veel plezier met deze stoere raceauto!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10913

Opbergdoos

foto van lego set10994

3in1 Familiehuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.