Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerboot 10591

De LEGO DUPLO Brandweerboot (set 10591) is ontworpen voor jonge kinderen en bevat een brandweerman, een hond en een drijvende boot.
Met de intrekbare brandslang kan de brandweerman de vlammen blussen.
Deze set kan worden gecombineerd met andere brandweer-gerelateerde DUPLO sets voor nog meer avontuurlijke speelmogelijkheden.
Het model bevordert de bouwvaardigheid van kinderen en kan ook educatief worden gebruikt om over brandgevaar te leren.
Perfecte aanvulling op iedere LEGO DUPLO Town collectie.

Waar is LEGO Brandweerboot 10591 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
19
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10591
lego insiders punten icoon
112
punten

Ahoy daar, redders van de zee! Maak je klaar om op avontuur te gaan met de LEGO® DUPLO® Brandweerboot. Zet de stoere brandweerman en zijn trouwe hond aan boord en laat de boot over de golven scheren, op weg naar de brandende vuurtoren. Met de intrekbare brandslang blust de heldhaftige brandweerman de vlammen en daarna vaart de boot weer terug naar het vasteland. Verzin allerlei reddingsacties voor deze dappere brandweerman en zijn trouwe hond met hun zelfgebouwde boot die echt kan drijven.

Deze set is ontworpen met kleine kinderen in gedachten. De vrolijk gekleurde DUPLO stenen zijn speciaal ontworpen om veilig te kunnen worden gebruikt zonder scherpe randen of kleine onderdelen waardoor het perfect is voor jonge reddingswerkers in de dop. Deze set bevat een LEGO DUPLO brandweerman-figuur en hun trouwe viervoeter.

Met de LEGO® DUPLO® Brandweerboot-set kun je je avonturen uitbreiden door deze te combineren met de Brandweerwagen (Productnr. 10592) en de Brandweerkazerne (Productnr. 10593) voor nog meer spannende avonturen.

Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is ook educatief. Er kan over het gevaar van brand worden besproken en geïllustreerd. Het model is eenvoudig te bouwen en bevordert de bouwvaardigheid van kinderen.

De Brandweerboot is 15 cm hoog, 18 cm lang en 12 cm breed en de vuurtoren is 9 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep. Dit maakt het de perfecte aanvulling op iedere LEGO® DUPLO® Town collectie.

Ben jij klaar om de held van de zee te worden? Met de LEGO® DUPLO® Brandweerboot-set ben jij degene die elke noodsituatie op het water weet te overwinnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10883

Mijn eerste sleepwagen

foto van lego set10617

Mijn eerste boerderij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.