Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sofia het Prinsesje koninklijk kasteel 10595

Betreed de betoverende wereld van prinses Sofia en prinses Amber met het LEGO Disney Sofia het Prinsesje Koninklijk Kasteel.
Deze set stelt kinderen in staat om hun eigen avonturen te bedenken en te spelen met hun favoriete Disney-karakters.
Het kasteel bevat geheime hoekjes, een dansvloer en een slaapkamer.
De set is gemakkelijk te bouwen en bevat grote LEGO DUPLO-stenen die speciaal zijn ontworpen voor kleine kinderen.
Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en hun bouwvaardigheden ontwikkelen.
Het Koninklijk kasteel is perfect voor het creëren van sprookjesachtige verhalen.
Bestel vandaag nog en laat de magie beginnen!

Waar is LEGO Sofia het Prinsesje koninklijk kasteel 10595 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
87
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10595
lego insiders punten icoon
412
punten

Stap binnen in de betoverende wereld van prinses Sofia en haar stiefzus prinses Amber met het Disney Sofia het Prinsesje Koninklijk kasteel van LEGO! In dit majestueuze kasteel wachten prinsessenpret en magische verrassingen om elke hoek. Met deze set kunnen jonge kinderen nu hun eigen avonturen bedenken en spelen met hun favoriete Disney-karakters!

Maak kennis met Sofia, het nieuwsgierige prinsesje dat alles wil weten over goedheid, vergeving en ruimhartigheid. Samen met haar vriend Clover het konijn gaat ze op ontdekkingstocht in het kasteel en ontdekt ze verborgen schatten in de kelder. Ze neemt je mee naar de draaiende dansvloer waar ze samen met prinses Amber de hele nacht danst. Daarna is het tijd om naar bed te gaan en te dromen over nieuwe avonturen.

Met deze prachtige set, die grote LEGO DUPLO-stenen bevat die speciaal ontworpen zijn voor kleine kinderen, kunnen kinderen urenlang spelen en fantaseren over hun eigen prinsessenverhalen. De set bevat de LEGO DUPLO-figuren van Sofia het Prinsesje, prinses Amber en Clover het konijn. Jonge bouwers zullen genieten van het bouwen van het kasteel en het ontdekken van alle geheime hoekjes en spannende details.

Ontdek de schatkist in de kelder, dans op de draaiende dansvloer en stop Sofia en Amber onder de wol in hun prachtige slaapkamer. Het kasteel is gemakkelijk te bouwen en heeft een turkooizen en paarse kleurenschema dat perfect past bij de wereld van prinsessen en magie. Combineer de set met de 10594 Sofia het Prinsesje Koninklijke paardenstal voor nog meer magische avonturen met Sofia's paard, Minimus de Grote.

Met deze set kunnen kinderen hun eigen verhalen creëren en hun verbeelding de vrije loop laten. De LEGO DUPLO-stenen zijn veilig en gemakkelijk in gebruik, waardoor kinderen hun bouwvaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl ze spelen. Het Koninklijk kasteel is 32 cm hoog, 28 cm breed en 12 cm diep, en het bijgebouw is 27 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep.

Ga op avontuur met prinses Sofia en haar vrienden en beleef het plezier van het bouwen en spelen met LEGO DUPLO-stenen. Verken het Koninklijk kasteel en help Sofia en Amber om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met deze set hebben kinderen alles wat ze nodig hebben om hun eigen sprookjes te creëren en hun eigen verhalen te vertellen. Bestel vandaag nog het Disney Sofia het Prinsesje Koninklijk kasteel en laat de magie beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10616

Mijn eerste speelhuis

foto van lego set10991

Droomspeeltuin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.