Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman Avontuur 10599

De LEGO set 10599 Batman Avontuur bevat figuren van Batman, Superman en Wonder Woman, die samenwerken om een kat van een brug te redden.
Het is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en stimuleert hun bouwvaardigheden.
Bestel deze set nu online en beleef urenlang plezier met je favoriete superhelden!

Waar is LEGO Batman Avontuur 10599 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
47
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10599
lego insiders punten icoon
260
punten

Welkom in de wereld van DC Comics, waar de grootste helden strijden voor gerechtigheid en veiligheid! Stap aan boord van Batman's Batboat en vlieg door de duistere straten van Gotham City. Wanneer er een noodoproep binnenkomt dat er een kat van de brug is gevallen, zijn Superman en Wonder Woman er als de bliksem bij om te helpen.

Superman maakt een duikvlucht en tilt de zware brug omhoog, zodat Batman met zijn Batboat bij het katje kan komen. Maar dat is nog niet alles! Wonder Woman staat klaar op haar snelle motor om de kat over te nemen van Batman en snel naar de dierenarts te racen. Zo maken deze drie superhelden gebruik van hun speciale krachten en voertuigen om de wereld weer een beetje veiliger te maken.

De LEGO set 10599 Batman Avontuur is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen om veilig en leuk mee te spelen. Met deze set kunnen zij hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen superheldenavonturen creëren. Bovendien worden hun bouwvaardigheden gestimuleerd door het opbouwen van de beweegbare brug en het bouwen van de voertuigen.

De set bevat drie LEGO DUPLO figuren van Batman, Superman en Wonder Woman, elk met hun eigen unieke krachten. De beweegbare brug kan eenvoudig worden opgebouwd en is 18 cm hoog, 25 cm breed en 13 cm diep. Batman's Batboat met de staande figuur van Batman aan boord is 7 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed. De motor met Wonder Woman achter het stuur is 7 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed.

Naast de figuren en voertuigen bevat de set ook accessoires zoals een kat en een met het Batman-logo bedrukte steen. Door het spelen met deze set kunnen jonge fans van de beroemde superhelden en hun voertuigen urenlang genieten van speelplezier.

TM & © DC Comics (s14). Of je nu een fan bent van Batman, Superman of Wonder Woman, met de LEGO set 10599 Batman Avontuur heb je alles wat je nodig hebt om de wereld te redden en de dag te redden! Gamers, verzamelaars en alle superhelden enthousiastelingen opgelet, deze set moet je hebben. Bestel hem nu online en beleef urenlang plezier met je favoriete superhelden.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10813

Grote bouwplaats

foto van lego set10869

Avonturen op de boerderij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.