Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kampeer avontuur 10602

Maak samen met LEGO set 10602 Kampeer Avontuur een gezellig kampeertripje! De set bevat een auto, caravan en strandhoekje.
Met accessoires zoals BBQ-gereedschap en vlees kun je je kampeerplezier verhogen.
Stimuleer de verbeelding en creativiteit van kinderen door verschillende elementen te combineren.
Bestel nu en beleef het avontuur!

Waar is LEGO Kampeer avontuur 10602 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
38
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10602
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij het avontuurlijke Kampeer Verhaal van LEGO set 10602! Ontdek samen met het hele gezin de spanning en avontuur van kamperen in de buitenlucht. Deze set is speciaal ontworpen voor jonge kinderen, zodat ze veilig en leuk kunnen spelen en hun verbeelding kunnen gebruiken.

De set bevat alles wat je nodig hebt voor een gezellige kampeertrip. Inclusief 3 LEGO DUPLO figuren: de moeder, vader en het kind. Bouw samen een auto en caravan om mee te rijden naar de kampeerplek. Ontdek het strandhoekje met zeewier, zand en schelpen. BBQ-grillzone waar je heerlijke gerechten kunt maken voor de perfecte kampeerervaring.

De caravan is voorzien van de nodige accessoires om het kamp op te bouwen, zoals deken, emmer, schep, bloem en brood. De set bevat ook stenen met opdruk van BBQ-gereedschap en vlees, waardoor je het kampeerplezier kunt verhogen tot een hoger niveau.

Stimuleer de verbeelding en creativiteit van kinderen door de elementen op verschillende manieren te bouwen en te combineren. Open de caravan en bekijk de binnenkant, waar de figuren comfortabele bedden en andere benodigdheden vinden voor een goede nachtrust.

LEGO DUPLO is de perfecte aanvulling op elke LEGO DUPLO Town collectie en biedt eindeloos speelplezier voor jong en oud. De caravan is 12 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed, en de auto is 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed. Het strandhoekje heeft een hoogte van 6 cm, een breedte van 14 cm, en een diepte van 7 cm.

Klaar voor een avontuurlijk kampeeravontuur met het hele gezin? Bestel dan nu jouw LEGO set 10602 Kampeer Avontuur en ervaar de spanning en avontuur van het kamperen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10884

Mijn eerste balancerende dieren

foto van lego set10825

Miles´ Exo-Flex-pak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.