Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn Eerste Bus 10603

Met LEGO DUPLO set 10603 kunnen kinderen spelenderwijs leren en bouwen.
Bouw je eigen bus en schoolbord, waarop je letters kunt leren en oefenen.
De eenvoudig te bouwen modellen zijn perfect voor kinderen om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen.
Veilig en leuk om te spelen, geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.
Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Mijn Eerste Bus 10603 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
17
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10603
lego insiders punten icoon
97
punten

Ben jij klaar om te leren en te spelen met de LEGO® DUPLO® Mijn Eerste Bus-set? Bouw je eigen bus van grote, kleurrijke stenen en stapel ze op elkaar om een schoolbord te maken. Met deze set kun je op een speelse manier kennismaken met bouwvaardigheden en leren door middel van rollenspellen.

De eenvoudig te bouwen modellen zijn perfect voor kinderen om hun primaire bouwvaardigheden mee te ontwikkelen. En met het schoolbord kun je allerlei letters van het alfabet leren en oefenen. Het schoolbord zorgt voor interactief leren en biedt tal van speelmogelijkheden.

Met deze set kun je je verbeelding de vrije loop laten en helemaal opgaan in je eigen spel. Het is veilig en leuk om te spelen met de grote LEGO DUPLO stenen, die speciaal zijn ontwikkeld voor kleine handjes. Inclusief een LEGO DUPLO kind-figuurtje om het spel compleet te maken!

De LEGO® DUPLO® Mijn Eerste Bus-set bevat niet alleen een bus en een schoolbord om zelf te bouwen, maar ook 6 vrolijk gekleurde stenen met opdruk die allerlei speelmogelijkheden bieden. Het eenvoudig te bouwen bus-model heeft wielen die kunnen draaien en is 11 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed. Het schoolbord is 12 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep en stimuleert de bouwvaardigheid.

LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, die er veilig en leuk mee kunnen spelen. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar en is een geweldige manier om hun creativiteit en verbeelding te stimuleren.

Met de LEGO® DUPLO® Mijn Eerste Bus-set beleef je eindeloos speelplezier en leer je spelenderwijs! Bestel nu en maak deel uit van deze fantastische wereld van leren en bouwen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10596

Disney Princess™ Prinsessen

foto van lego set10836

Stadsplein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.