Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jake & de Nooitgedachtland Piraten Schateiland 10604

In de LEGO DUPLO set 10604 kunnen kinderen samen met Jake en Izzy op zoek gaan naar de gouden munt op het Nooitgedacht eiland.
Met behulp van elfenpoeder kunnen ze vliegen en de schat ontdekken.
De set bevat alles wat nodig is voor urenlang rollenspel.
Daarnaast helpt het spelen met deze set de bouwtechnieken beheersen, stimuleert het de fantasie en is het veilig voor kinderen.
Het is een fantastische aanvulling op de Jake en de Nooitgedacht Piraten-collectie.

Bestel nu deze speelset en ga samen met Jake en Izzy op avontuur op het Nooitgedacht eiland!

Waar is LEGO Jake & de Nooitgedachtland Piraten Schateiland 10604 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
25
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10604
lego insiders punten icoon
0
punten

Wil jij samen met Jake en Izzy op zoek naar de gouden munt op het Nooitgedacht eiland? Met de LEGO® DUPLO® brand Jake en de Nooitgedacht Piraten™ speelset kan dat! Met behulp van het speciale elfenpoeder kunnen Jake en Izzy over het hele eiland vliegen en de schat ontdekken die achter de ophaalbrug verborgen ligt. In deze speelset zit alles wat je nodig hebt om urenlang fantasievol rollenspel te spelen.

Bouw het eiland op verschillende manieren op en beleef steeds nieuwe avonturen met Jake en Izzy. Berg de schat veilig op in de speciale schatkist en haal de brug op zodat niemand anders de schat kan vinden. Glijd daarna van de draaibare glijbaan af en plons direct de zee in! Verzin de leukste verhalen en avonturen en gebruik je fantasie om de spannendste situaties te creëren.

In deze set zitten 2 DUPLO® figuren: Jake en Izzy. Daarnaast bevat deze speelset een eiland dat je zelf kunt bouwen, inclusief ophaalbrug, glijbaan en een palmboom en accessoires zoals een schatkist en een sabel. De stenen met gouden munt- en elfenpoeder-opdruk geven de set extra magie en zorgen ervoor dat Jake en Izzy over het eiland kunnen "vliegen".

De LEGO® DUPLO® brand Jake en de Nooitgedacht Piraten™ speelset is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren hiermee bouwtechnieken beheersen en stimuleren hun fantasie tijdens het spelen. De figuren en accessoires die bij de speelset horen zorgen voor fantasievolle verhalen en creatief spel.

LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen en veilig om mee te spelen. Met deze speelset worden kinderen gestimuleerd om hun eigen verhalen te bedenken en hun fantasie de vrije loop te laten gaan. Het eiland is 14 cm hoog, 20 cm breed en 13 cm diep en is een fantastische aanvulling op iedere LEGO® DUPLO® brand Jake en de Nooitgedacht Piraten™-collectie.

Ga op zoek naar de schat samen met Jake en Izzy en beleef de spannendste avonturen op het Nooitgedacht eiland. Bestel nu deze speelset en ontdek welk avontuur er op jou wacht!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10509

Dusty en Chug

foto van lego set10982

Fruit- en Groentetractor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.