Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Doc McStuffins Tuinkliniek 10606

Help Doc McStuffins, Lambie en Stuffy in de LEGO DUPLO Doc McStuffins Tuinkliniek set om zieke speelgoedpatiënten te verzorgen en beter te maken.
De set bevat alle benodigde medische instrumenten en biedt uren speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.
Met deze set kunnen kinderen hun verbeeldingskracht vergroten en hun communicatie- en sociale vaardigheden ontwikkelen.
Combineer de set met de Doc McStuffins Rosie de Ambulance set voor nog meer speelplezier.
Kom naar de Achtertuinkliniek en word een dokter!

Waar is LEGO Doc McStuffins Tuinkliniek 10606 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
39
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10606
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom in de wereld van Doc McStuffins! Het is tijd om te spelen en te leren met de LEGO® DUPLO® Doc McStuffins™ Tuinkliniek set. Help Doc McStuffins, Lambie en Stuffy om zieke speelgoedpatiënten te verzorgen en beter te maken in de Achtertuinkliniek.

De set bevat alles wat je nodig hebt om een geweldige speelervaring te creëren. Susie Sunshine is ziek en Doc McStuffins heeft medische instrumenten nodig om te ontdekken wat er mis is met haar. Lambie staat klaar met verband, pleisters en een deken om Susie te helpen herstellen. En als je de speciale steen omdraait, wordt Susie in een oogwenk beter!

De Tuinkliniek is eenvoudig te bouwen en bevat alle elementen van een echte kliniek, zoals een lade, gootsteen, raam en deur. Laat je kind kennismaken met primaire bouwvaardigheden terwijl ze spelen en leren met deze set. Bouw de kliniek en verbouw hem vervolgens op duizenden manieren om hun creativiteit te stimuleren.

De set is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en is veilig en leuk om mee te spelen. Het is een geweldige manier om hun verbeeldingskracht te vergroten en ze te helpen communiceren en socialiseren tijdens het spelen.

De LEGO® DUPLO® Doc McStuffins™ Tuinkliniek set komt ook met drie figuren: Doc McStuffins met haar stethoscoop, Lamby en Stuffy. Combineer de set met Doc McStuffins Rosie de Ambulance (Productnr. 10605) om nog meer zieke speeltjes te helpen genezen.

De achtertuinkliniek is 18 cm hoog, 21 cm breed en 16 cm diep. Het biedt uren speelplezier voor kinderen van alle leeftijden en is de perfecte manier om hun innerlijke dokter te laten ontdekken. Dus waar wacht je nog op? Kom naar de Achtertuinkliniek en help Doc McStuffins om zieke speeltjes beter te maken!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10560

Peekaboo Jungle

foto van lego set10848

Mijn eerste bouwstenen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.