Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man webmotor werkplaats 10607

De LEGO DUPLO Spider-Man webmotor werkplaats set bevat alles wat Spider-Man nodig heeft, inclusief motor, springschans en opbergkast.
Met de bijgeleverde accessoires en stenen kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken.
Deze set kan gecombineerd worden met de Spider-Man Spider truck avontuur-set voor nog meer actie op wielen.
Geschikt voor kleine handjes en een geweldig cadeau voor Spider-Man fans van alle leeftijden.
Bestel nu en beleef spectaculaire avonturen met Spider-Man en zijn motor!

Waar is LEGO Spider-Man webmotor werkplaats 10607 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
13
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10607
lego insiders punten icoon
97
punten

Welkom in Marvel's Spider-Man werkplaats, waar de spanning en actie altijd aanwezig zijn! Help Spider-Man bij het fine-tunen van zijn supersnelle webmotor en vul olie bij met de oliekan. Draai de moeren vast met de moersleutel en oefen een paar coole motorstunts op de springschans. Maar let op, want er is geen tijd te verliezen. Spider-Man moet snel in volle vaart aan een volgende heldhaftige reddingsactie beginnen!

Deze LEGO® DUPLO® set bevat alles wat Spider-Man nodig heeft om zijn werkplaats op te zetten, inclusief een stoere motor, een springschans en een handige opbergkast. Maar dat is nog niet alles, want je krijgt ook een exclusieve LEGO® DUPLO® figuur: Spider-Man zelf! Met zijn felgekleurde motor is Spider-Man klaar voor elke uitdaging. Kleine handjes kunnen gemakkelijk de motor besturen en zelf verzinnen wat voor avonturen hij beleeft.

Maar er is meer goed nieuws: je kunt deze set combineren met de Spider-Man Spider truck avontuur-set (productnr. 10608) voor nóg meer actie op wielen. Ga naar buiten en beleef de spannendste avonturen in de stad met jouw eigen Spider-Man creaties.

Het wordt nog beter, want deze set wordt geleverd met coole accessoires zoals een moersleutel, een motorblok en een oliekan, plus een steen met een spinopdruk en een steen met het Spider-Man gezicht. Gebruik deze stenen om jouw eigen verhalen te bedenken en speel ze na met Spider-Man in de hoofdrol.

Jonge Spider-Man-fans zullen genieten van de actie en sensatie van deze set en kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. Of ze nu op zoek zijn naar de volgende uitdaging of hun eigen gekke motorstunts willen uitvoeren op de springschans, er is altijd iets spannends te doen in de werkplaats van Spider-Man.

Deze Spider-Man webmotor werkplaats set is een geweldig cadeau voor fans van alle leeftijden en is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes. De Spider-Man webmotor is 5 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed en de opbergkast is 11 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep.

Klaar om deel uit te maken van het Spider-Man-universum? Bestel dan nu de LEGO® DUPLO® Spider-Man webmotor werkplaats set en beleef de meest spectaculaire avonturen met Spider-Man en zijn coole motor! Let's go, Spidey!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10901

Brandweertruck

foto van lego set10811

Graaflaadmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.