Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man Spider Truck Avontuur 10608

Maak kennis met LEGO set 10608 Spider-Man Spider Truck Avontuur! Help Spider-Man Green Goblin tegen te houden en lever hem af in de gevangeniscel aan boord van de Spider truck.
Met deze set kunnen kinderen rollenspellen spelen en hun fantasie stimuleren.
Combineer het met de Spider-Man webmotor werkplaats voor nog meer avontuur.
Bestel nu en beleef uren speelplezier!

Waar is LEGO Spider-Man Spider Truck Avontuur 10608 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
28
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-10-2015
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10608
lego insiders punten icoon
225
punten

Beleef het avontuur van Spider-Man en help hem om Green Goblin tegen te houden voordat hij er met de buit vandoor gaat! Met de LEGO set 10608 Spider-Man Spider Truck Avontuur ben jij de held van de dag. Gebruik de opspoorapparatuur en radar die zijn geïnstalleerd in Spider-Man's fantastische Spider truck om de schuilplaats van Green Goblin te vinden en hem te arresteren. Maar let op, Green Goblin gooit pompoenen om zich te verdedigen!

Als Spider-Man het gevecht tegen Green Goblin heeft gewonnen, kan hij de schurk gevangen zetten in de cel die aan boord is in de Spider truck. Lever Green Goblin af en jij bent klaar voor een nieuw avontuur. Deze set bevat twee LEGO DUPLO figuren: Spider-Man en Green Goblin. Je kunt deze set ook combineren met de Spider-Man webmotor werkplaats (productnr. 10607) voor nog meer actie op wielen.

Het avontuur begint zodra je begint te bouwen en verbouwen aan de Spider-Man Spider truck. Met ramen die open kunnen, een gevangeniscel en een kantoor met opspoorapparatuur is deze set ideaal voor rollenspel en om de fantasie te stimuleren. Bouw en herbouw deze fantastische Spider truck van Spider-Man om zo keer op keer een nieuw avontuur te beleven. Volg het spoor van Green Goblin vanuit het kantoor en zet hem in de cel voordat hij ervandoor gaat met de buit!

De Spider-Man Spider truck is 18 cm hoog, 25 cm lang en 7 cm breed en bevat accessoires zoals een draaibare radarschotel, antenne en een stoel. Daarnaast bevat deze set stenen met pompoen-, geld- en stadskaartopdruk om verhalen mee te bedenken en de creativiteit te stimuleren. Deze LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en veilig gebruik door kleine handjes en zijn perfect voor jonge Spider-Man fans die houden van bouwen en spelen.

Beleef uren bouw- en speelplezier met deze superleuke voertuigset en help Spider-Man om Green Goblin te stoppen voordat het te laat is! Bestel nu de LEGO set 10608 Spider-Man Spider Truck Avontuur en combineer het met de Spider-Man webmotor werkplaats (productnr. 10607) om nog meer Spider-Man-actie op de weg te beleven.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10903

Brandweerkazerne

foto van lego set10415

Gevoelens en emoties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.