Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® Creatieve bouwdoos 10618

Met LEGO DUPLO set 10618 kunnen kinderen eindeloos bouwen en spelen.
Ze kunnen hun eigen vakantiethema's creëren met kleurrijke stenen.
De set bevat een auto, accessoires en twee DUPLO kinderfiguren voor rollenspel en verhalen.
Deze set stimuleert de creativiteit en is veilig voor kleine handjes.
Bestel vandaag nog voor ultiem speelplezier!

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® Creatieve bouwdoos 10618 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
70
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10618
lego insiders punten icoon
202
punten

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze geweldige LEGO® DUPLO® Creatieve bouwdoos! Laat je fantasie de vrije loop en bouw de meest fantastische vakantiethema's met deze kleurrijke stenen. De stenen zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes, zodat zelfs de jongste bouwers veilig kunnen spelen en bouwen.

De set bevat een zelf te bouwen auto met afneembaar chassis, een deur en ramen die open kunnen en accessoires zoals een parasol, een koffer, stoelen en bloemen. Maak een heerlijk ijsje, luister naar muziek op de stereo of geniet van een verfrissende sinaasappelsap op het strand. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met twee LEGO DUPLO kinderfiguren kan je peuter allerlei avonturen bedenken en tot leven brengen. Verzin samen verhalen over zandkastelen, een ijsverkoper, een vakantiehuis of een picknick in de tuin. Of bedenk leuke vormen van rollenspel met de LEGO DUPLO figuren. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef oneindige speelplezier!

De kleurrijke stenen in vakantiethema stimuleren de creativiteit van je peuter en dagen uit om nieuwe en spannende bouwwerken te creëren. Met een zandkasteel van 11 cm hoog, 12 cm breed en 5 cm diep en een auto van 8 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed is deze set perfect voor urenlang speelplezier.

LEGO DUPLO producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om te inspireren en te prikkelen. De stenen zijn makkelijk vast te pakken en te stapelen, waardoor kleine handjes veilig en gemakkelijk kunnen spelen en bouwen. Deze LEGO DUPLO Creatieve bouwdoos is perfect voor jongere bouwers en een geweldige start voor hun LEGO DUPLO reis.

Ga op vakantie in je eigen fantasiewereld met deze geweldige LEGO DUPLO Creatieve bouwdoos en ervaar de ultieme speelervaring. Laat je verbeelding de vrije loop en bouw de meest fantastische vakantiethema's met deze kleurrijke stenen van LEGO DUPLO. Bestel vandaag nog en bouw mee aan de toekomst van je kind!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10969

Brandweerauto

foto van lego set10982

Fruit- en Groentetractor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.