Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® Creatieve Grote Bouwdoos 10622

Met de LEGO DUPLO Creative Grote Bouwdoos kunnen kinderen eindeloos spelen en hun eigen landschappen bouwen.
De set bevat onder andere trein- en bootmodellen, bloemen en vijf stenen met opdruk.
De kleurrijke stenen zijn veilig en speciaal ontwikkeld voor kleine handjes.
Met twee kindfiguren en accessoires kunnen kinderen rollenspellen bedenken.
De set is van hoge kwaliteit en compatibel met andere DUPLO sets.
Bestel nu en geef jouw kinderen grenzeloos speelplezier!

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® Creatieve Grote Bouwdoos 10622 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
193
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10622
lego insiders punten icoon
487
punten

Met de LEGO® DUPLO® Creative Grote Bouwdoos kan je de fantasie van jouw kinderen tot leven brengen! Laat ze hun eigen landschappen bouwen en urenlang spelen met trein- en bootmodellen, of ga lekker picknicken. Deze set bevat een wagon met wielen, een propeller, een benzine-jerrycan en een openende deur. Daarnaast zijn er bloemen en vijf stenen met opdruk die als 'verhaalstarters' kunnen dienen. Natuurlijk hebben we aan de veiligheid van jouw kinderen gedacht. De kleurrijke LEGO DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en zijn volledig veilig om mee te spelen.

Deze set bevat maar liefst twee LEGO DUPLO kindfiguren. Jouw kinderen kunnen samen spelen en rollenspellen bedenken met deze schattige figuren. Laat hun fantasie de vrije loop! Met voldoende stenen om drie verschillende landschappen te bouwen biedt deze set uren speelplezier. Bouw een prachtig berglandschap met trein of een levendige haven met boten. Ook is er een huis met picknick om gezellig samen te eten.

Naast de stenen zelf bevat deze set ook tal van accessoires zoals een benzine-jerrycan, een beweegbare deur en een schoorsteen voor de locomotief. Er zijn mogelijkheden te over om rollenspellen en avonturen te bedenken. Kinderen kunnen eindeloos blijven bouwen en nieuwe ideeën bedenken.

De LEGO® DUPLO® stenen zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en zijn gemaakt van de beste materialen. Dit zorgt voor veilig speelplezier en een lange speelduur. Met deze set haal je een betrouwbare en duurzame speelgoedset in huis.

Naast deze fantastische set krijg je ook nog bouw-ideeën om jouw kinderen op weg te helpen. Zo kunnen ze meteen beginnen met bouwen en spelen. De LEGO DUPLO Creative Grote Bouwdoos biedt eindeloos veel mogelijkheden voor kinderen. Van het creëren van kleurrijke bouwwerken tot het bedenken van leuke taferelen met de kindfiguren. Jouw kinderen zullen zich geen moment vervelen!

En omdat we weten dat ouders graag waar voor hun geld krijgen, hebben we nog iets extra's: deze set is van hoogwaardige kwaliteit, bevat veel stenen en accessoires en biedt urenlang speelplezier. Daarnaast is de set volledig compatibel met alle andere DUPLO sets. Zo kan je de verzameling van jouw kinderen blijven uitbreiden en eindeloos blijven combineren voor nog meer speelplezier.

Haal nu de LEGO® DUPLO® Creative Grote Bouwdoos in huis en geef jouw kinderen de ruimte om hun verbeelding tot leven te brengen. Bestel nu en beleef samen met jouw kinderen eindeloos veel plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10953

Eenhoorn

foto van lego set10885

Mijn eerste leuke puzzel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.