Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jonge dieren 10801

Maak kennis met de LEGO DUPLO Rond de wereld-set (10801) waarin schattige dierenfiguren centraal staan.
Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief.
Kinderen kunnen spelenderwijs leren over wilde dieren, hun leefgebieden en sociale vaardigheden.
Combineer deze set met andere DUPLO Rond de wereld-sets voor extra speelplezier en stimulatie van de creativiteit.
Bestel nu en geef uw kinderen een waardevol en leuk cadeau.
verbonden hunle belangrijkste SEO zoekwoorden zijn: LEGO DUPLO Rond de wereld-set, educatief speelgoed, wilde dieren, sociale vaardigheden, speelplezier, stimulatie van de creativiteit.
(50 woorden)

Waar is LEGO Jonge dieren 10801 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
13
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10801
lego insiders punten icoon
65
punten

Welkom bij de LEGO® DUPLO® Rond de wereld-collectie! Onze schattige dierenfiguren zijn perfect voor kleine dierenvrienden die graag hun vaardigheden willen ontwikkelen tijdens het spelen. Onze set bevat een tijgerwelp, een jonge giraf, een ijsbeertje en een jonge schildpad, en is een waardevol hulpmiddel om spelenderwijs te leren hoe deze verschillende dierenbaby's heten en waar ze in het wild leven.

Onze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar heeft ook een leerzaam aspect. Kleine natuurliefhebbers beleven uren plezier aan het verzinnen van verhalen en het ontwikkelen van hun fantasie met deze schattige dierenbaby's. Bovendien stimuleert de set rollenspel met een emotioneel en verzorgend thema.

Voor ouders die graag educatief speelgoed kopen, is deze set perfect om het gesprek aan te gaan over wilde dieren en hun leefplekken, dierenbescherming, de verschillende werelddelen en de mensen en dieren die daar wonen. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Onze LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld zodat kleine handjes er veilig mee kunnen spelen. De set bevat ook een bloem en een aantal extra stenen om de fantasie van uw kind te stimuleren en hun creativiteit uit te dagen.

Combineer deze set met andere LEGO® DUPLO® Rond de wereld-sets en herenig de jonge dieren met hun ouders. Dit voegt niet alleen extra speelplezier toe, maar stimuleert ook de ontwikkeling van sociale vaardigheden en het begrijpen van familierelaties.

Laat uw kinderen spelenderwijs leren en ontdekken met onze schattige dierenfiguren uit de LEGO® DUPLO® Rond de wereld-collectie. Bestel nu en geef uw kinderen een waardevol en leuk cadeau waar ze eindeloos mee kunnen spelen en leren.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10561

Peuter beginbouwset

foto van lego set10600

Disney Pixar Cars™ klassieke race

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.