Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Paardentrailer 10807

Met de LEGO DUPLO Paardentrailer set kun je als paardenliefhebber urenlang speelplezier beleven.
Bouw je eigen hindernis en train je paard om eroverheen te springen.
De set bevat 2 DUPLO figuurtjes, een auto en een paardentrailer, en kan gecombineerd worden met de paardenset voor nog meer plezier.
Bestel vandaag nog de LEGO DUPLO Paardentrailer set en ga op avontuur met je paard!

Waar is LEGO Paardentrailer 10807 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
15
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10807
lego insiders punten icoon
130
punten

Ben jij een echte paardenliefhebber en houd je van avontuurlijke speelmomenten? Dan is de LEGO® DUPLO® Paardentrailer set perfect voor jou! Met deze set beleef jij urenlang speelplezier en kun jij zelf als een echte ruiter je paard trainen en verzorgen.

Met de LEGO® DUPLO® Paardentrailer set kun jij helemaal zelf een hindernis bouwen waarmee je onbeperkt springoefeningen kunt doen. Bouw de hindernis met losse dwarsbalk en laat je paard erover heen springen. Krijg jij het ook voor elkaar om er zonder fouten overheen te springen? Oefening baart kunst!

De LEGO® DUPLO® blokken zijn zo ontwikkeld dat jij er veilig en leuk mee kunt spelen. De blokken zijn groot genoeg voor kleine handjes om te hanteren en maken van bouwen een eitje. Met de eenvoudige modellen is het direct mogelijk om aan de slag te gaan met je paard en de hindernis.

In deze set zitten maar liefst 2 DUPLO figuurtjes: een moeder en kind plus een paard. Hiermee kun jij je eigen avonturen beleven en je eigen paardentrailer bouwen. De auto en paardentrailer zijn zo ontworpen dat deze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn en je het dak kunt verwijderen voor extra speelmogelijkheden. Zo kun je je paard gemakkelijk in de trailer leiden en het dak daarna stevig vastzetten voordat je op pad gaat.

Vind jij het belangrijk om te oefenen en te trainen met je paard? Dan kun je met de hindernis in deze set alvast beginnen. Deze kun je ook hoger maken met extra stenen, zodat je paard nog meer uitdaging heeft om over de hindernis te springen. Leer je kind het nut van training en stimuleer het rollenspel met de LEGO® DUPLO® figuren en dierenfiguur.

De auto is 6 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed en de paardentrailer is 14 cm hoog, 17 cm lang en 8 cm breed. De springhindernis is 5 cm hoog, 14 cm breed en 3 cm diep. Deze set kan tevens gecombineerd worden met de paardenset (productnummer 10806) voor extra veel paardrijplezier.

Wil jij ook urenlang speelplezier en je eigen avonturen beleven met je eigen LEGO® DUPLO® Paardentrailer set? Bestel hem dan vandaag nog en ga samen met je paard op avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10906

Tropisch eiland

foto van lego set10861

Mijn eerste emoties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.