Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiepatrouille 10809

De LEGO DUPLO politiepatrouille (set 10809) is perfect voor jonge detectives die graag rollenspellen spelen.
Het politiebusje heeft een draaibare wielen en een afneembare gevangeniscel, die ook losstaand gebruikt kan worden.
Daarnaast bevat de set een bankgebouw met brandkast.
Deze set stimuleert de fantasie en ontwikkeling van kinderen.
Het politiebusje is 11 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed, en het bankgebouw is 11 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep.
Bestel nu en beleef spannende politieavonturen!

Waar is LEGO Politiepatrouille 10809 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
15
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10809
lego insiders punten icoon
78
punten

Maak je klaar voor spannende avonturen met de LEGO® DUPLO® Politiepatrouille! Deze set is perfect voor jonge detectives die dol zijn op rollenspellen.

Het politiebusje is uitgerust met wielen die kunnen draaien en een afneembare gevangeniscel met beweegbare deur. Zo kunnen boeven veilig worden opgeborgen. En het beste van alles? De laadruimte kan van het busje worden gehaald en worden gebruikt als een kleine, losstaande gevangeniscel! Zo kan je alle boeven opsluiten en zorgen dat ze niet ontsnappen.

Maar de actie houdt hier niet op. Deze set wordt geleverd met een klein bankgebouw inclusief brandkast met beweegbare deur en een steen met een geld-opdruk. Het is aan jou om te zorgen dat de boeven hier niet kunnen inbreken en het geld stelen.

Met deze set kunnen jonge kinderen hun eigen politie-boef-verhalen bedenken en hun fantasie de vrije loop laten. Bovendien is het ook nog eens goed voor hun ontwikkeling, want ze zullen basis bouwvaardigheden ontwikkelen terwijl ze spelen.

De LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor kleine handjes zodat ze veilig kunnen spelen. Het politiebusje is 11 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed, terwijl het bankgebouw 11 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep is. Deze set is de perfecte aanvulling op iedere LEGO® DUPLO® Town collectie.

Kortom, als je op zoek bent naar een speelgoedset vol actie en avontuur, dan is de LEGO® DUPLO® Politiepatrouille de perfecte keuze. Verzamel alle boeven en zet ze achter slot en grendel! Bestel nu en begin aan jouw eigen spannende politieavonturen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10871

Vliegveld

foto van lego set10828

Doc McStuffins´ huisdierenkliniek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.