Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rupsband-graafmachine 10812

De LEGO set 10812 Rupsband-graafmachine is ideaal speelgoed voor kleine bouwvakkers.
Met een vrachtwagen en een graafmachine kunnen kinderen hun eigen bouwplaats creëren en verschillende taken uitvoeren, zoals graven en puinruimen.
De set bevat een beweegbare arm en een kiepbak voor het gemakkelijk verplaatsen van puin.
Kinderen kunnen rollenspellen spelen en hun bouwplaats realistisch maken met accessoires zoals een 'werk in uitvoering'-bord en een schep.
De set is ontworpen voor kleine kinderen en is veilig en eenvoudig te bouwen.
Inclusief 2 bouwvakker-figuren.
Combineer met andere sets voor nog meer speelplezier.
Het perfecte cadeau voor bouw- en speelliefhebbers!

Waar is LEGO Rupsband-graafmachine 10812 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
26
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10812
lego insiders punten icoon
130
punten

De LEGO set 10812 Rupsband-graafmachine is het perfecte speelgoed voor kleine bouwvakkers! Met deze set kunnen kinderen hun eigen bouwplaats creëren en allerlei taken uitvoeren, zoals graven en puinruimen. De set bevat een vrachtwagen met kiepbak en een graafmachine op rupsbanden die echt kan rijden en graven.

De graafmachine heeft zelfs een grote laadschop op een beweegbare arm, waardoor het graven en het verplaatsen van puin heel eenvoudig wordt. En als het tijd is om het puin af te voeren, kan het gemakkelijk in de kiepbak van de vrachtwagen worden gestort.

Maar dat is niet alles! Kinderen kunnen ook de speciale, flexibele arm van de machine zelf bouwen en dan spelen dat ze van alles uitgraven en opscheppen met de rupsband-graafmachine. En met het 'werk in uitvoering'-bord en de schep-accessoire kunnen ze hun bouwplaats nog realistischer maken.

De LEGO set 10812 Rupsband-graafmachine is ontwikkeld voor kleine kinderen en is eenvoudig te bouwen, zodat kinderen vrijwel direct kunnen beginnen met spelen. Bovendien zijn LEGO DUPLO stenen speciaal ontworpen voor kleine handjes en kunnen ze veilig mee worden gespeeld.

Inclusief bij de set zijn 2 LEGO DUPLO bouwvakker-figuren met veiligheidshelm, zodat kinderen spannende rollenspellen kunnen spelen en hun eigen bouwplaats kunnen bedenken. De vrachtwagen is ca. 12 cm hoog, 19 cm lang en 7 cm breed. De graafmachine met rupsbanden is ca. 12 cm hoog, 25 cm lang en 7 cm breed.

En als je nog meer graaf- en bouwplezier wilt, kun je de set combineren met de schoplader (productnr. 10811) en de grote bouwplaats (productnr. 10813). Zo kunnen kinderen nog grotere bouwprojecten creëren en hun eigen stad bouwen!

Kortom, met de LEGO set 10812 Rupsband-graafmachine kunnen kinderen hun eigen bouwplaats creëren en allerlei taken uitvoeren, van graven tot puinruimen. Het is het perfecte cadeau voor kleine bouwvakkers die van spelen en bouwen houden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 15.95 (25-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10807

Paardentrailer

foto van lego set10994

3in1 Familiehuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.