Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sleepwagen 10814

De LEGO DUPLO Sleepwagen set (10814) is perfect voor jonge autoliefhebbers.
Kinderen kunnen zowel de auto als de sleepwagen bouwen en ze aan elkaar koppelen.
Met de bijgeleverde accessoires kunnen ze de auto in de garage repareren.
Deze set stimuleert creatief rollenspel en bouwvaardigheden.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Bestel vandaag nog en voeg deze set toe aan je LEGO DUPLO Town collectie.

Waar is LEGO Sleepwagen 10814 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
28
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10814
lego insiders punten icoon
130
punten

Op zoek naar de ultieme LEGO® DUPLO® set voor jonge autoliefhebbers? Zoek niet verder! De LEGO® 10814 Sleepwagen set biedt niet alleen talloze mogelijkheden voor plezierig en leerzaam rollenspel, maar versterkt ook nog eens de bouwvaardigheden van je kleintje.

Met deze set kan je kind zowel de auto als de sleepwagen zelf bouwen en ze vervolgens aan elkaar koppelen voor een onvergetelijk avontuur. En als er pech onderweg is, kan de monteur de auto naar de garage slepen met behulp van de krachtige sleepwagen. In de garage kan je kind de auto op de draaitafel plaatsen om hem te repareren met de bijgeleverde accessoires, zoals de benzinepomp, moersleutel, speciale gereedschapskiststeen en een steen met garagebordopdruk als verhaalstarters.

Maar dat is nog niet alles! Dankzij het gebruiksvriendelijke systeem van LEGO® DUPLO® kan deze set snel en gemakkelijk worden gebouwd en kunnen kinderen al snel aan de slag met hun creatieve rollenspel. Met inbegrip van 2 LEGO® DUPLO® figuren - een bestuurder en een monteur - kunnen kinderen uren speelplezier beleven terwijl ze allerlei verhalen over autopech bedenken en naspelen.

Maar dat is nog niet alles! Naast alle speelmogelijkheden biedt deze set ook een mooie kans om de basis bouwvaardigheden te ontwikkelen door het op elkaar stapelen van stenen om het garagebord te vormen. LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen die er leuk en veilig mee kunnen spelen. Met deze set voor kinderen vanaf 2 jaar kan je kind zijn of haar creativiteit de vrije loop laten en de meest fantastische avonturen beleven.

De sleepwagen is 10 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed en de auto is 4 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed. De perfecte aanvulling op iedere LEGO® DUPLO® Town collectie. Geef je kind de kans om zijn of haar creativiteit te uiten en bestel deze fantastische set vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10581

Bos Eenden

foto van lego set10865

Leuke creaties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.