Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste raket 10815

De LEGO DUPLO set 10815, Mijn eerste raket, is een speciale set waarmee kleine kinderen veilig kunnen spelen.
Met de bijgeleverde bouwkaarten kunnen kinderen hun eigen kleurrijke raket en planeet maken, terwijl ze spelenderwijs leren over tellen en getallen.
De set moedigt ook creativiteit en fantasie aan.
Bestel deze set nu online en laat je kind genieten van een leerzame en leuk ruimteavontuur.
Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Waar is LEGO Mijn eerste raket 10815 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
18
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10815
lego insiders punten icoon
52
punten

Welkom bij LEGO DUPLO set 10815: Mijn eerste raket! Ontdek de ruimte en maak je eigen kleurrijke raket en planeet met deze speciale LEGO set. De grote DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen, zodat ze er veilig mee kunnen spelen. Maar dat betekent niet dat het minder leuk is! Met de bijgeleverde bouwkaarten krijg je inspiratie om de mooiste raket en planeet te maken.

Spelenderwijs leren, dat is waar LEGO DUPLO voor staat. Deze set stimuleert niet alleen het bouwen, maar ook de ontwikkeling van de telvaardigheid. Zo zijn er stenen bedrukt met 1 maan, 2 planeten en 3 sterren, en bijbehorende stenen met getallen. Zo leert je kleine astronaut spelenderwijs over de betekenis van deze getallen.

Maar dat is nog niet alles! Naast het bouwen van een raket en planeet, bevat de set ook een aan twee zijden bedrukte steen met een jongen/ meisje, zodat je kind zijn of haar eigen verhaal kan bedenken. De set moedigt ook kinderen aan creatieve bouwvaardigheden te ontwikkelen door de stenen op elkaar te stapelen en verschillende combinaties te maken. Voor nog meer fantasierijke voortbouw-ideeën, zijn er kaarten met extra inspiratie bijgevoegd.

Met deze set kunnen peuters en kleuters zich urenlang vermaken en volledig opgaan in het heerlijke ruimtethema. De raket heeft een hoogte van 23 cm, is 9 cm breed en 6 cm diep. Bouw samen met je kind zijn eerste raket en planeet en laat hem of haar de ontdekking van de ruimte beleven.

Koop nu LEGO DUPLO set 10815: Mijn eerste raket, voor een leerzame en creatieve ervaring, boordevol speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar! Bestel online en laat de verbeelding van je kind de vrije loop. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10801

Jonge dieren

foto van lego set10829

Mickey's werkplaats

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.