Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste wagens en trucks 10816

De LEGO® DUPLO® Mijn eerste wagens en trucks set biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief en fantasierijk spelen.
Kinderen kunnen hun eigen wagenpark bouwen en ontwerpen met stenen, onderstellen en wielen.
De set bevat ook opdrukstenen en bouwkaarten voor inspiratie.
Het bouwen van voertuigen helpt bij de ontwikkeling van bouwvaardigheden en fantasie.
Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Waar is LEGO Mijn eerste wagens en trucks 10816 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
36
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10816
lego insiders punten icoon
104
punten

Met de LEGO® DUPLO® Mijn eerste wagens en trucks set kunnen kinderen hun eigen wagenpark bouwen en ontwerpen! Laat je creativiteit de vrije loop en ontwikkel je fantasie door het maken van de meest unieke voertuigen! De set biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief en fantasierijk spelen. Met opdrukstenen en kaarten met bouwsuggesties ben je altijd voorzien van genoeg inspiratie om nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Ontdek de verschillende kleurrijke stenen en combineer ze met de onderstellen en wielen om de meest imposante voertuigen te creëren, van personenauto's tot brandweerwagens en kiepwagens. Met de kraan kan je zelfs je eigen bouwplaats bouwen.

Kleine handjes zijn veilig bij de LEGO® DUPLO® stenen. De grote stenen zijn speciaal ontworpen om veilig spelen te garanderen voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Hierdoor kunnen zowel jonge kinderen als volwassenen genieten van dit fantastische bouwpakket.

De set bevat verschillende onderstellen, wielen en DUPLO stenen om de leukste en meest unieke voertuigen te bouwen. Met stenen met opdruk, zoals ruiten, bestuurders en passagiers, een watervulstation en een stoplichtsteen kan je vrolijk rollenspellen naspelen en je fantasie de vrije loop geven.

Je kan zelfs de bijgesloten bouwkaarten voor inspiratie gebruiken om andere voertuigen te bouwen! Hierdoor ontwikkel je niet alleen je bouwvaardigheden, maar ook je creativiteit en fantasie.

De personenauto is 6 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed, de brandweerwagen meet 13 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed, de kiepwagen meet 9 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed, en de kraan meet 12 cm hoog, 8 cm lang en 3 cm breed.

Bouw je eigen wagenpark en ontdek de eindeloze mogelijkheden van creatief en fantasierijk spelen met de LEGO® DUPLO® Mijn eerste wagens en trucks set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10863

Mijn eerste dier - opbergdoos

foto van lego set5006495

Rugzak - Aap

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.