Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® creatieve kist 10817

De LEGO® DUPLO® creatieve kist (set 10817) biedt jonge bouwers eindeloze mogelijkheden om het hele jaar door te spelen.
De set bevat kleurrijke stenen, bouwkaarten en accessoires om lentekuikentjes, zomerse ijsjes, herfstbomen en winterse sneeuwpoppen te bouwen.
Deze educatieve set stimuleert de verbeelding en de fijne motoriek van kinderen en is veilig en van hoge kwaliteit.
Bestel vandaag nog en ontdek de veelzijdigheid van deze fantastische set!

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® creatieve kist 10817 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
70
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10817
lego insiders punten icoon
195
punten

Ben jij op zoek naar een creatieve en kleurrijke manier om het hele jaar door te spelen? Dan is de LEGO® DUPLO® creatieve kist de perfecte set voor jou! Met deze set kunnen jonge bouwers lentekuikentjes, zomerse ijsjes, herfstbomen en winterse sneeuwpoppen bouwen. De set bestaat uit een opbergdoos met kleurrijke stenen, elementen met opdruk en accessoires, speciaal ontworpen voor kinderhandjes.

De bijgesloten bouwkaarten en stenen met opdruk bieden inspiratie voor eenvoudige modellen en stimuleren de fantasie van je kind. Onbegrensde mogelijkheden voor het stimuleren van jonge verbeeldingen. Help je kind basis bouwvaardigheden te ontwikkelen met de eenvoudige modellen in deze set.

Naast de stenen en bouwkaarten bevat deze set accessoires, zoals een kaars, druiven, bloemen, ijshoorntje en een taartbodem. Maar dat is nog niet alles, er zitten ook stenen met opdruk bij, zoals een cadeau, een spin, een sneeuwmangezicht, een kuikenhoofdje en een tweezijdig bedrukte steen met een slapend/wakker bijengezicht. Het perfecte speelgoed voor jonge kinderen die veilig willen spelen met speciale LEGO® DUPLO® producten.

De LEGO® DUPLO® creatieve kist is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens educatief. Het helpt bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en stimuleert de verbeelding en creativiteit. Jonge kinderen kunnen zich urenlang vermaken met deze set en telkens weer nieuwe creaties maken.

De speciaal ontworpen DUPLO® stenen zijn veilig te gebruiken door jonge kinderen en zijn van hoge kwaliteit, zodat de set lang meegaat. Het ei is 11 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep. De ijshoorn is 14 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep. Het spook is 8 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep. Het cadeau is 9 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep.

Kortom, deze set biedt urenlang bouw- en speelplezier in ieder seizoen. De LEGO® DUPLO® creatieve kist is het perfecte cadeau voor jonge bouwers die op zoek zijn naar een kleurrijke en creatieve manier om te spelen en te leren. Bestel vandaag nog en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van deze fantastische set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10933

Torenkraan & Bouwterrein

foto van lego set10913

Opbergdoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.