Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® Creatieve bouwmand 10820

De LEGO DUPLO Creatieve bouwmand is de ideale speelgoedset voor kinderen van 2-5 jaar.
Met de vrolijk gekleurde stenen kunnen kinderen eindeloos bouwen en spelenderwijs leren.
De set bevat twee kinderfiguren, een hond en accessoire-elementen zoals bloemen en een camera.
De stenen hebben kleurrijke afbeeldingen en patronen om de verbeeldingskracht te stimuleren.
Met de bouwkaartjes kunnen kinderen hun bouwvaardigheden verbeteren.
De set is veilig, duurzaam en biedt eindeloze speelmogelijkheden.
Bestel nu en laat je kind genieten van speelplezier met LEGO DUPLO!

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® Creatieve bouwmand 10820 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 32.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
110
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10820
lego insiders punten icoon
390
punten

Welkom bij de LEGO® DUPLO® Creatieve bouwmand! Ben je op zoek naar een speelgoedset waarbij jouw kleintje zijn of haar fantasie kan uiten en spelenderwijs kan leren? Dan is deze set precies wat je zoekt!

Met deze vrolijk gekleurde DUPLO® stenen kan jouw kind gebouwen en voertuigen maken met zowel stads- als pretpark-thema. Het maakt niet uit of je kleintje een nieuwe stoel voor zijn of haar DUPLO® huisje wilt maken of een pretpark-attractie wilt bouwen - met deze veelzijdige set zijn de mogelijkheden eindeloos!

De set wordt geleverd met twee DUPLO® kinderfiguren en hun trouwe viervoeter, een hond-figuurtje. De kinderfiguren kunnen verschillende rollen spelen en de hond kan overal naartoe worden meegenomen! Bovendien zijn er nog veel andere accessoire-elementen zoals bloemen, een paraplu en een camera-element met zoeker om nog meer speelplezier toe te voegen.

Wat deze set nog meer bijzonder maakt, zijn de stenen met opdruk. Jouw kind kan verhalen bedenken met de afbeeldingen van autoruiten, teddyberen, etenswaren, ijs en cadeaus. En het wordt nog leuker want de stenen bevatten ook nog eens kleurrijke afbeeldingen en patronen om de verbeeldingskracht van jouw kind te stimuleren.

De bouwkaartjes in de set helpen kinderen om hun primaire bouwvaardigheden te verbeteren. Met deze kaartjes leert jouw kind al snel hoe hij of zij verschillende objecten kan bouwen. Het enige waar jouw kind nog voor hoeft te zorgen, is zijn of haar eigen verbeeldingskracht en de LEGO® DUPLO® stenen!

De LEGO® DUPLO® Creatieve bouwmand is speciaal ontworpen voor leuk en veilig gebruik door kleine handjes en is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Bouwen met DUPLO® stenen is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook veilig en duurzaam. De stenen gaan jarenlang mee en kunnen op allerlei manieren worden gebruikt.

Kom daarom snel naar onze online winkel en bestel de LEGO® DUPLO® Creatieve bouwmand voor jouw kleintje. De set biedt eindeloze bouw- en speelmogelijkheden en zal de verbeeldingskracht van jouw kind zeker stimuleren. Bestel nu en laat jouw kind genieten van speelplezier met LEGO® DUPLO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 32.95 (25-05-2023) € 32.95 (25-05-2023) € 32.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10933

Torenkraan & Bouwterrein

foto van lego set10824

Miles' ruimte-avonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.