Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sofia het Prinsesje magische koets 10822

Ontdek de magische wereld van Sofia het Prinsesje met de LEGO set 10822. Bouw Sofia's prachtige koets met draaiende wielen en vliegend paard, en organiseer een picknick met Wijsnoot de eekhoorn. Stimuleer je creativiteit en bouwvaardigheden met deze veilige set voor kinderen tussen 2 en 5 jaar. Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met de hele familie!

Waar is LEGO Sofia het Prinsesje magische koets 10822 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
30
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10822
lego insiders punten icoon
195
punten

Beleef samen met Disney Junior’s Sofia het Prinsesje de meest magische avonturen met de LEGO set 10822 Sofia het Prinsesje magische koets. Help Sofia haar magische boek te vinden in de geheime bibliotheek en organiseer een leuke picknick bij Wijsnoot de eekhoorn in zijn draaibare boom.

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om de mooiste verhalen te bedenken. Bouw zelf Sofia’s prachtige koets met draaiende wielen en laat haar voorttrekken door haar betoverende vliegende paard. Er zit ook een stoel bij om Sofia heerlijk te laten rusten of om een kopje thee te drinken uit de mooie theepot. De stenen met hazelnoot- en toverboek-opdruk geven nog meer inspiratie voor de meest fantastische avonturen.

Met de LEGO DUPLO figuur van Sofia, haar vliegende paard en Wijsnoot de eekhoorn heb je alle ingrediënten in handen voor urenlang speelplezier en het ontdekken van nieuwe werelden en avonturen. Verzin talloze verhalen en beleef de meest magische reizen, waarbij jij zelf de kapitein van de koets bent en Sofia het Prinsesje de hoofdpersoon in alle avonturen.

Laat jouw fantasie de vrije loop en stimuleer je eigen creativiteit en bouwvaardigheden. Door het samenstellen en verbouwen van de eenvoudige modellen leer je een heel nieuw bouwproces kennen en ontwikkel je jezelf op speelse wijze. De speciale DUPLO producten zijn veilig voor kleine kinderen en bieden een passende uitdaging voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar.

De afmetingen van Sofia’s koets met vliegend koninklijk paard zijn ca. 9 cm hoog, 26 cm lang en 11 cm breed. Wijsnoot’s draaibare boom is ca. 16 cm hoog, 15 cm breed en 8 cm diep.

Kortom, ontdek de magische wereld van Disney Junior’s Sofia het Prinsesje met deze fantastische LEGO set. Laat je fantasie prikkelen en bedenk de meest geweldige avonturen met Sofia en haar prachtige koets met vliegend paard. Bestel nu de LEGO set 10822 Sofia het Prinsesje magische koets en beleef gegarandeerd urenlang speelplezier met de hele familie!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10561

Peuter beginbouwset

foto van lego set10993

3in1 Boomhut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.