Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batwing avontuur 10823

Met LEGO DUPLO Batwing avontuur-speelset kunnen kinderen van 2-5 jaar Batman™ helpen in de strijd tegen de Penguin en de gestolen schat.
De set bevat de Batwing, een glijbaan en het eend-voertuig van de Penguin.
Met stenen met schat-opdruk kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken.
Combineer deze set met LEGO DUPLO Batcave uitdaging voor nóg meer speelplezier.
De set stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen.
Koop deze spannende avontuur-set vandaag nog!

Waar is LEGO Batwing avontuur 10823 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10823
lego insiders punten icoon
156
punten

Ben jij een echte Batman™ fan en ben jij op zoek naar een leuke en spannende speelset? Dan is LEGO® DUPLO® Batwing avontuur-speelset echt iets voor jou! Help Batman™ in zijn jacht op de gestolen schat en ga de strijd aan met de Penguin. Er is volop actie voor jouw kleine superheld! Geef een salvo met het boordkanon van de Batwing en stuur de Penguin over de glijbaan omlaag naar zijn eend-voertuig om te ontsnappen. In deze speelset zitten twee DUPLO figuren inbegrepen, waaronder Batman™ en de Penguin, plus een pinguïn-figuurtje.

Het unieke aan deze set is dat je zelf het eend-voertuig van de Penguin kunt bouwen en dat je daarbij de salvo's uit het kanon van de Batwing moet ontwijken. Daarnaast zijn er nog meer elementen toegevoegd aan deze set, zoals de paraplu van de Penguin, Batmans Batarang, een glijbaan en pijlen voor het kanon. Ook vindt je in deze set stenen met schat-opdruk om allerlei verhalen mee te bedenken.

De LEGO® DUPLO® Batwing avontuur-speelset biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 2-5 jaar. Het is een geweldige manier om jouw kind basis bouwvaardigheden te laten ontwikkelen. LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. Bovendien is deze set te combineren met de LEGO® DUPLO® Batcave uitdaging (productnr. 10842) voor nog meer Batman™ speelplezier!

De Batwing is ca. 5 cm hoog, 16 cm lang en 15 cm breed. Het eend-voertuig is ca. 8 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed. Kortom, een geweldige speelset vol actie en avontuur die de verbeelding van jouw kind zal stimuleren en de creativiteit zal prikkelen.

Haal nu de LEGO® DUPLO® Batwing avontuur-speelset in huis en beleef de spannende avonturen van Batman™ en zijn aartsrivaal de Penguin! Een geweldig cadeau voor jong en oud, waarbij leren en spelen hand in hand gaan. Bestel hem vandaag nog en laat de fantasie van jouw kind tot leven komen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10972

Wilde dieren van de Zee

foto van lego set10854

LEGO® DUPLO® creatieve doos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.