Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Miles' ruimte-avonturen 10824

De LEGO set 10824 Miles' Ruimte-Avonturen is perfect voor jonge astronauten die gek zijn op Miles From Tomorrowland.
Met het zelf te bouwen ontdekkingsvoertuig en zweefboard kunnen kinderen op avontuur gaan door de ruimte.
Ontdek nieuwe planeten en zoek naar kostbare kristallen.
De set is voorzien van Miles en Blodger Blopp en kan gecombineerd worden met de Miles' Stellosphere Hangaar voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en begin met spelen!

Waar is LEGO Miles' ruimte-avonturen 10824 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
23
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10824
lego insiders punten icoon
130
punten

Op avontuur door de ruimte met LEGO set 10824 Miles' Ruimte-Avonturen! Dit is echt iets voor jonge astronauten die gek zijn op het Disneyfiguur Miles From Tomorrowland.

Stap aan boord van het zelf te bouwen ontdekkingsvoertuig en zweefboard en ga op missie door de ruimte, samen met Miles en zijn ruimtewezen-vriend Blodger Blopp. Ontdek nieuwe planeten, scheer over onbekende gebieden en zoek naar kostbare kristallen in de krater.

Het ruimtethema biedt eindeloze mogelijkheden om te ontdekken en spelen, en de glijbaan zorgt voor extra actie. Door de combinatie van de glijbaan, de steen met ruimtekrateropdruk en het zelf te bouwen ontdekkingsvoertuig met motor en draaibare radarschotel, kunnen jonge kinderen hun eigen ruimtemissies verzinnen met Miles!

De set is voorzien van een LEGO DUPLO figuur: Miles, plus Blodger Blopp en accessoires zoals een zweefboard, vlam en een steen met opdruk van kostbare kristallen als verhaalstarters. Kinderen kunnen met dit model hun basis bouwvaardigheden ontwikkelen en veilig spelen met de speciaal ontwikkelde LEGO DUPLO producten.

De glijbaan is 8 cm hoog, 6 cm breed en 11 cm diep en het ontdekkingsvoertuig is 8 cm hoog, 7 cm lang en 5 cm breed. Combineer deze set met Miles' Stellosphere Hangaar (productnr. 10826) voor nog meer Disney Miles From Tomorrowland speelplezier.

Ga op avontuur door de ruimte met Miles en Blodger Blopp en ontdek wat de ruimte allemaal te bieden heeft! Bestel nu LEGO set 10824 Miles' Ruimte-Avonturen en begin met spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10835

Familiehuis

foto van lego set10412

Dierentrein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.