Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Miles´ Exo-Flex-pak 10825

De LEGO set 10825 Miles' Exo-Flex-pak uit Disney Junior-serie Miles From Tomorrowland biedt urenlang speelplezier voor kinderen van 2-5 jaar.
Stap in Miles' robot-pak en verken het universum, til rotsen op en ontdek nieuwe planeten.
Kinderen kunnen ook hun eigen robots bedenken en bouwen.
Deze set stimuleert creativiteit en technische vaardigheden, en is gemaakt van veilig LEGO DUPLO.
Bestel nu en geef je kind een geweldig cadeau!

Waar is LEGO Miles´ Exo-Flex-pak 10825 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10825
lego insiders punten icoon
162
punten

Welkom aan boord van het ruimteschip van Miles uit de spannende Disney Junior-serie Miles From Tomorrowland! Met de LEGO set 10825 Miles´ Exo-Flex-pak kunnen jonge astronauten de ruimte verkennen en hun eigen robots creëren. De set biedt urenlang speelplezier voor kinderen van 2-5 jaar.

Stap in Miles´ fantastische robot-pak en ga op avontuur in de verre uithoeken van het universum. Dankzij de grote schephanden van het beweeglijke Exo-Flex-pak kun je rotsen optillen en onderzoeken op nieuwe, onbekende planeten. Zet je LEGO DUPLO figuur Miles in de cabine van het Exo-Flex-pak en laat hem nieuwe werelden ontdekken.

Maar dat is nog niet alles - met de set kunnen kinderen ook hun eigen robots bedenken en bouwen voor nog meer futuristische rollenspel-avonturen. Laat hun verbeelding de vrije loop en ontwerp de meest fantastische robots die je maar kunt bedenken!

De set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook leerzaam. Kinderen kunnen basis-bouwvaardigheden leren door zelf het Exo-Flex-pak te bouwen en te veranderen, of geheel nieuwe robots te bedenken. Zo leren ze spelenderwijs nieuwe vaardigheden en worden hun creativiteit en technische vaardigheden gestimuleerd.

En omdat de set is gemaakt van LEGO DUPLO, kunnen kleine kinderen leuk en veilig spelen met de speciale LEGO® DUPLO® producten. De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 2-5 jaar.

Het Exo-Flex-pak is ca. 17 cm hoog, 23 cm breed en 9 cm diep. Het ziet er fantastisch uit en zal een blikvanger zijn in de LEGO collectie van je kind. Bovendien is deze set het ideale cadeau voor iedere jonge fan van de Miles From Tomorrowland serie.

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met Miles en het Exo-Flex-pak en ontdek de verre uithoeken van het universum! Bestel nu de LEGO set 10825 Miles´ Exo-Flex-pak en geef je kind urenlang speelplezier en leerzame ervaringen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10949

Boerderijdieren verzorgen

foto van lego set10438

Naar de dierenarts

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.