Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Miles' Stellosphere hangaar 10826

Ga op avontuur met LEGO set 10826 Miles' Stellosphere hangaar! Bouw je eigen ruimteschip en ontdek het universum met Disney figuur Miles From Tomorrowland.
Met een draaiplateau, kraan en brandstofpomp kun je het ruimteschip in elke gewenste richting positioneren.
Beleef uren creatief plezier met deze perfecte speelset voor jonge ruimtereizigers.
Combineer met set 10824 voor nog meer speelplezier.
Koop vandaag nog en stap in de wereld van ruimteverkenning en avontuur!

Waar is LEGO Miles' Stellosphere hangaar 10826 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
44
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10826
lego insiders punten icoon
227
punten

Stel je voor, je bent een jonge astronaut in training en je hebt de kans om het universum te verkennen met je favoriete Disneyfiguur Miles From Tomorrowland. Met de LEGO set 10826 Miles' Stellosphere hangaar duik je in een wereld vol avontuur en ontdekking. De speelset is perfect voor jonge ruimtereizigers die willen ontdekken en spelen.

De LEGO set bevat alle benodigdheden om je eigen Stellosphere hangaar te bouwen en Miles' ruimteschip te lanceren! Dit is inclusief een LEGO DUPLO figuur van Miles en zijn trouwe sidekick, Merc. Samen gaan jullie op een spannende missie door het heelal. Maak je klaar voor de start en ontdek wat er allemaal te ontdekken valt!

De Stellosphere hangaar is voorzien van een ruimteschip, draaiplateau, kraan, raket, brandstofpomp en een stoel. Het draaiplateau zorgt ervoor dat je het ruimteschip in elke gewenste richting kunt positioneren, zodat jij en Miles de beste kant van de ruimte kunnen ontdekken. De kraan zorgt ervoor dat je het ruimteschip veilig op zijn plek kunt zetten en de brandstofpomp is ideaal om te tanken voordat je op een missie gaat.

De set bevat ook accessoires zoals een blauwe vlam en bedrukte stenen met planeet-, ruimteschip- en raketmotieven als verhaalstarters. Hierdoor kunnen jij en Miles je eigen unieke avonturen bedenken en beleven. Ontwikkel je basis bouwvaardigheden door de hangaar, de kraan, het draaiplateau en de raket te bouwen. Dit levert uren creatief plezier op!

Het ruimtestation zelf is 19 cm hoog, 19 cm breed en 22 cm diep. Het ruimteschip is 17 cm lang, 15 cm breed en 2 cm hoog. De perfecte maat voor jonge kinderen om te hanteren en mee te spelen. Combineer deze set met Miles' Ruimte-avonturen (productnummer 10824) voor nog meer Disney Miles From Tomorrowland-speelplezier.

Kies voor de LEGO set 10826 Miles' Stellosphere hangaar en laat je fantasie de vrije loop. Deze set is perfect voor jonge ruimtereizigers die willen ontdekken, spelen en hun bouwvaardigheden willen ontwikkelen. Het is ook een geweldig cadeau voor alle fans van Disney's Miles From Tomorrowland. Koop deze set vandaag nog en stap in de geweldige wereld van ruimteverkenning en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10542

Het sprookje van Doornroosje

foto van lego set10877

Belle's theekransje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.