Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mickey & Friends strandhuis 10827

De LEGO set 10827 bevat het Mickey & Friends strandhuis, waar je favoriete Disney-personages zoals Mickey Mouse en Donald Duck kunnen genieten van een leuke vakantie aan zee.
Met diverse accessoires en de mogelijkheid om je eigen vakantiethema's te creëren, biedt deze set uren speelplezier voor kinderen van 2-5 jaar oud.
Het strandhuis is gemakkelijk op te bergen en bevordert de fijne motoriek en bouwvaardigheden van jonge kinderen.
Bestel nu en geef je kinderen fantasierijke rollenspellen met hun geliefde Disney-helden!

Waar is LEGO Mickey & Friends strandhuis 10827 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
48
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10827
lego insiders punten icoon
182
punten

Maak je klaar voor een heerlijke vakantie met LEGO set 10827, het Mickey & Friends strandhuis! Laat Donald Duck rondcrossen in zijn coole speedboot terwijl Goofy aan zijn wakeboard wordt getrokken. En als je even wilt ontspannen, maakt Mickey Mouse vanaf het terras de mooiste vakantiefoto's met de camera. Dit geweldige LEGO DUPLO model met verschillende vakantie-thema's zorgt voor urenlang plezier en fantasierijke rollenspellen.

Met deze set haal je een stukje Disney-magie in huis. De set wordt geleverd met drie favoriete personages uit de Mickey Mouse-wereld: Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy. Kinderen kunnen zich volledig onderdompelen in hun verbeelding terwijl ze de avonturen van hun favoriete helden naspelen en hun vakantiedromen tot leven brengen.

Het strandhuis is perfect gebouwd voor een leuke dag aan zee. Het heeft een deur en ramen die open kunnen en een gezellig terras om te ontspannen. Bovendien bevat de set accessoires zoals een boot, motor, wakeboard, sleeptouw, camera, toilet en gootsteen en steentjes met opdruk zoals een radio, reddingsboei en huis-symbool.

Met dit kleurrijke LEGO model kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen unieke vakantiethema's creëren. Het biedt uren speelplezier terwijl kinderen nieuwe bouw- en rollenspellenervaringen opdoen. Bovendien is het een geweldige gelegenheid om kleine kinderen veilig te laten spelen met speciale LEGO DUPLO producten.

De Mickey & Friends strandhuis-set is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar oud en biedt een passende bouwuitdaging die zich richt op de ontwikkeling van de fijne motoriek en de bouwvaardigheden van jonge kinderen. Het strandhuis is ongeveer 23 cm hoog, 19 cm breed en 9 cm diep en kan gemakkelijk worden opgeborgen als het spelen is afgelopen.

Dus waar wacht je nog op? Haal de Mickey & Friends strandhuis-set nu in huis en geef je kinderen urenlang plezier en fantasierijk spel met hun favoriete Disney-personages!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10593

Brandweerkazerne

foto van lego set10585

Moeder en baby

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.