Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Doc McStuffins´ huisdierenkliniek 10828

Met LEGO set 10828 Doc McStuffins´ huisdierenkliniek kunnen kinderen spelenderwijs leren over dierenverzorging.
De set bevat een behandeltafel, kennel, voederplek en weegschaal.
Kinderen kunnen de dieren voeden, wegen en onderzoeken.
Geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar.
Bestel nu en ontdek de wereld van dierenverzorging!

Waar is LEGO Doc McStuffins´ huisdierenkliniek 10828 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
30
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10828
lego insiders punten icoon
162
punten

Kom direct in actie met de nieuwe LEGO set 10828 Doc McStuffins´ huisdierenkliniek! Fans van Disney Junior's Doc McStuffins kunnen zelf aan de slag en leren spelenderwijs alles over het verzorgen van dieren. Met eenvoudige bouwwerken kunnen kinderen kennismaken met LEGO® DUPLO® en ontwikkelen zo hun basis bouwvaardigheden.

De set bevat een behandeltafel, een kennel, een voederplek en een weegschaal om zelf te bouwen. Laat Hallie de dieren voeren en wegen, waarna Doc McStuffins ze kan onderzoeken op de speciale tafel. Zieke of gewonde huisdieren kunnen uitrusten in de kennel met een deur die open kan en kunnen zo optimaal herstellen. Geef de hond Findo zijn eten en zet hem in de kennel waar hij heerlijk kan gaan slapen. Ook de kat kan veilig gewogen worden op de weegschaal voordat het dier onderzocht wordt op de tafel.

Kleine dierenliefhebbers kunnen niet wachten om aan de gang te gaan met het verzorgen en vertroetelen van de dieren. De set is dan ook geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar en biedt een passende bouwuitdaging. Bovendien kunnen kleine kinderen veilig spelen met de speciale LEGO DUPLO producten en zich creatief uitleven.

De set bevat een LEGO DUPLO figuur: Doc McStuffins, plus Hallie, Findo de hond en een kat. Accessoires zoals een borstel en voerbak zijn ook inbegrepen en er zijn stenen met opdruk van dierenarts-instrumenten, een voederplek-bord, een weegschaal en een bord met pootafdruk.

De behandeltafel is ongeveer 9 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep. De kennel is ca. 9 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep. De voederplek is ongeveer 8 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep. De weegschaal is ca. 8 cm hoog, 7 cm breed en 6 cm diep.

Met de LEGO set 10828 Doc McStuffins´ huisdierenkliniek stimuleer je de creativiteit en ontdek je spelenderwijs de wondere wereld van de dierenverzorging. Bestel nu en laat jouw kind kennismaken met deze superleuke set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10979

Wilde dieren van Europa

foto van lego set10511

Skippers vliegschool

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.