Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mickey's werkplaats 10829

De Lego set 10829 Mickey's Werkplaats is perfect voor jonge Disney-fans en volwassenen.
Met de iconische rode auto van Mickey kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten.
Deze set bevat ook speciale stenen met gereedschap- en sandwichopdruk om een werkplaats te creëren.
Met een DUPLO figuur van Mickey Mouse kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en rollenspellen spelen.
Deze set stimuleert de verbeelding en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Bestel vandaag nog en beleef jouw eigen Mickey Mouse avonturen!

Waar is LEGO Mickey's werkplaats 10829 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
18
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10829
lego insiders punten icoon
104
punten

Stap binnen in de magische wereld van Disney's meest geliefde karakter, Mickey Mouse, met de Lego set 10829 Mickey's Werkplaats! Deze set is speciaal ontworpen voor jonge Disney-fans om urenlang mee te spelen en hun fantasie te laten spreken.

De set bevat de iconische rode auto van Mickey, die zorgt voor heel wat inspiratie voor creatieve verhalen. Met behulp van de speciale stenen met gereedschap- en sandwichopdruk en het naambord kunnen kinderen hun eigen werkplaats creëren. Ook is het mogelijk om Mickey's wagen zelf te bouwen en te repareren met de bijgeleverde moersleutel.

Inclusief een DUPLO figuur van Mickey Mouse, kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en rollenspellen spelen in de werkplaats. Deze set staat garant voor urenlang plezier en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Met de vrolijk gekleurde LEGO DUPLO stenen die speciaal zijn ontwikkeld voor kleine handjes, bouwen kinderen snel en eenvoudig hun eigen creaties. Deze set is de ideale manier voor kinderen om hun basis bouwvaardigheden te ontwikkelen en hun verbeelding te stimuleren.

De set met Disney's Mickey Mouse is perfect voor zowel jongere Disney-fans als volwassenen die nostalgisch worden bij het zien van Mickey's rode auto en werkplaats. Het product is veilig en duurzaam, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun kinderen tijdens het spelen.

De werkplaatsgevel is 10 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep en de auto is 6 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed. Dankzij deze compacte afmetingen kan de set gemakkelijk worden opgeborgen en overal mee naartoe worden genomen.

Of je nu een jonge Disney-fan bent of een volwassen liefhebber van Mickey Mouse, de Lego set 10829 Mickey's Werkplaats biedt eindeloos speelplezier en creatieve mogelijkheden. Bestel deze set vandaag nog en creëer jouw eigen Mickey Mouse avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10875

Goederentrein

foto van lego set10815

Mijn eerste raket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.