Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minnie's Theehuisje 10830

Beleef de magie van Disney met LEGO DUPLO Minnie's Theehuisje! Dit speelgoed is speciaal ontworpen voor kleine handjes en bevat stenen met speciale opdruk, een tafel, stoel, en een vliegtuig.
Kinderen kunnen samen met Minnie Mouse en haar vrienden thee drinken en versgebakken lekkernijen eten.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Breid de collectie uit met andere DUPLO Disney sets voor eindeloos speelplezier! Koop nu en laat de magie beginnen!

Waar is LEGO Minnie's Theehuisje 10830 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
27
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10830
lego insiders punten icoon
130
punten

Stap binnen in de wondere wereld van Disney met LEGO® DUPLO® Minnie's Theehuisje! Je kleine Disney-fan zal het geweldig vinden om te spelen met Minnie Mouse in haar schattige theehuisje. Deze set is speciaal ontworpen voor kleine handjes en bevat stenen met speciale opdruk zoals een taart, cupcakes en een cadeau, om je kind te inspireren hun eigen verhalen te bedenken.

Het bouwen van dit speelgoed is snel en gemakkelijk met de speciaal ontworpen DUPLO® stenen voor jonge kinderen. Bij de set hoort een tafel, een stoel en een theepot, perfect voor allerlei rollenspellen. Je kleintje kan Minnie en haar vrienden uitnodigen en samen thee drinken terwijl ze genieten van versgebakken lekkernijen!

Inclusief een roze vliegtuig met een propeller die kan draaien, om cupcakes te bezorgen aan de klanten van het theehuisje. Met de camera-accessoire met zoeker kunnen Minnie Mouse en haar vrienden prachtige foto's maken van alle leuke momenten in hun theehuisje.

De Duplo figuur van Minnie Mouse is inbegrepen in deze set en er zijn nog veel meer Duplo sets met Disney helden om mee te spelen en te verzamelen. Door deze figuren te combineren in verschillende speelsets, kan je kleintje Disney avonturen beleven en een eigen Disney-wereld creëren.

LEGO® DUPLO® Minnie's Theehuisje is niet alleen leuk en veilig om te spelen voor de allerkleinsten, maar het helpt ook bij het ontwikkelen van basis bouwvaardigheden. Laat je kleintje op een speelse manier leren terwijl ze de wereld van Disney ontdekken!

De gevel van het theehuisje is 15 cm hoog, 15 cm breed en 5 cm diep en het vliegtuig is 4 cm hoog, 14 cm lang en 14 cm breed. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

In deze set vindt je Minnie Mouse's Theehuisje met een raam dat open kan, een tafel, een stoel en een vliegtuig met een draaiende propeller. Kom samen met je kleintje en stap in de magische wereld van Disney met LEGO® DUPLO® Minnie's Theehuisje!

Koop nu LEGO® DUPLO® Minnie's Theehuisje en haal de magie van Disney in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10981

Groeiende wortel

foto van lego set10840

Grote kermis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.