Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste rups 10831

Maak spelenderwijs kennis met de wondere wereld van LEGO® DUPLO® met de Mijn eerste rups set.
Transformeer de kleurrijke stenen van rups naar vlinder en leer tegelijkertijd tellen en rekenen.
Deze veilige en eenvoudig te bouwen set stimuleert de verbeeldingskracht en bouwvaardigheden van uw kind.
Met instructiekaarten en gegarandeerde veiligheid is dit de perfecte set om cadeau te geven aan uw kind.
Laat ze bouwen, spelen en leren!

Waar is LEGO Mijn eerste rups 10831 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
19
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10831
lego insiders punten icoon
52
punten

Welkom in de wondere wereld van LEGO® DUPLO®! Plaats uw kleintjes op het pad van verbeelding en creativiteit met de Mijn eerste rups set. Met deze geweldige speelset kunnen kinderen transformeren wat ze hebben gebouwd van een prachtige rups in een nog mooiere vlinder! Dit alles terwijl uw kinderen spelenderwijs leren.

De set is voorzien van kleurrijke DUPLO stenen die speciaal zijn ontworpen voor kleintjes voor veilig spelplezier en om hun fantasie te prikkelen. Met de kaarten met instructies kan gemakkelijk worden uitgelegd hoe de rups kan worden omgebouwd tot een vlinder, uren speelplezier gegarandeerd!

Hetzelfde geldt voor de stenen met speciale opdruk voor eenvoudige teloefeningen, met bijvoorbeeld de opdruk van 1 appel, 2 worteltjes en 3 bloemen! Laat uw kinderen op een leuke manier kennis maken met tellen en rekenen.

Deze set is een perfecte manier om uw kind te leren bouwen en hun verbeelding te stimuleren met een eenvoudige set die gemakkelijk te bouwen is. U kunt samen met uw kind leren bouwen en hun bouwvaardigheden leren ontwikkelen.

De Mijn eerste rups set is perfect voor elk kind. Het is gemakkelijk te bouwen, veilig en ook nog eens leuk! Met behulp van de bijgevoegde bouwinstructiekaart kunnen uw kinderen ontdekken en nieuwe bouw- en spelideeën leren. Het is een geweldige manier om de creativiteit van uw kind te bevorderen.

En we hoeven ons geen zorgen te maken over de veiligheid van onze kinderen, want de speciale LEGO® DUPLO® producten zijn ontworpen voor kleintjes en bieden gegarandeerde veiligheid. Laat uw kind veilig spelen met deze prachtige set!

De rups is 10 cm hoog, 14 cm lang en 3 cm breed. het is de perfecte grootte voor kleine handjes om vast te pakken en creatief mee te spelen. De Mijn eerste rups set is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar het is ook een geweldig cadeau voor elke ouder die zijn kind wil helpen groeien en ontwikkelen.

Kortom, de LEGO® DUPLO® Mijn eerste rups set is een leuke, educatieve en veilige manier voor uw kinderen om nieuwe vaardigheden te leren en hun fantasie te prikkelen. Laat uw kinderen bouwen, spelen en leren met deze geweldige set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10617

Mijn eerste boerderij

foto van lego set10878

Rapunzels toren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.