Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verjaardagspicknick 10832

De LEGO set 10832 Verjaardagspicknick is perfect voor jonge kinderen die graag spelen met LEGO DUPLO.
Beleef een feestelijke verjaardagspicknick in het park met oma en twee schattige kinderen.
De set bevat cadeautjes- en nootjes-opdrukstenen om verhalen te bedenken en taartjes te maken.
De interactieve elementen, zoals een beweegbare wip en een zelf te bouwen boom, zorgen voor extra speelplezier.
De set is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar, gemaakt van veilig en duurzaam materiaal en stimuleert de verbeeldingskracht, creativiteit en ontwikkeling.

Waar is LEGO Verjaardagspicknick 10832 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
19
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10832
lego insiders punten icoon
78
punten

Welkom in LEGO® DUPLO® Mijn Eigen Stad, waar jonge kinderen de alledaagse wereld om zich heen kunnen beleven en ontdekken met moderne DUPLO figuurtjes. Maak je klaar voor een feestelijke verjaardagspicknick met de set 10832 Verjaardagspicknick!

Samen met oma en twee schattige kinderen ga je naar het park voor een speciale picknick. Je neemt ballonnen mee om het extra feestelijk te maken en zet de picknickdeken van echte stof klaar. Maar wat is een verjaardagspicknick zonder cadeautjes en lekkernijen? Gebruik de stenen met cadeau-opdruk en nootjes-opdruk om verhalen te bedenken en taartjes te maken voor de feestelijke gelegenheid.

De set bevat niet alleen alle benodigdheden voor een verjaardagspicknick, maar heeft ook interactieve elementen die het spelen nog leuker maken. De wip kan echt bewegen en de boom kan je zelf bouwen. Wat zal je kind plezier hebben om de DUPLO figuurtjes te laten spelen op de wip en onder de bomen.

Met de moderne figuren en accessoires kunt u uw kind helpen om aan de slag te gaan met allerlei gebeurtenissen uit het dagelijks leven. Het spelen met deze set stimuleert de verbeeldingskracht, creativiteit en ontwikkeling op vele niveaus. Het helpt ook bij het ontwikkelen van fijne motoriek en hand-oog coördinatie.

De set is ontworpen voor kinderen tussen 2 en 5 jaar oud en is gemaakt van veilig en duurzaam materiaal dat geschikt is voor kleine handjes en jarenlang speelplezier biedt. Verzamel andere producten uit de serie Mijn Eigen Stad en creëer jouw eigen alledaagse wereld vol avontuur en verhalen.

De wip is ongeveer 3 cm hoog, 12 cm breed en 3 cm diep. De boom is ongeveer 10 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep, dus het biedt een perfecte bouw- en speelervaring voor jonge kinderen. De eekhoornverzamelfiguur is een extra bonus die veel speelplezier zal bieden voor kinderen die van dieren houden.

Kortom, de 10832 Verjaardagspicknick is het ideale cadeau voor jonge kinderen die dol zijn op LEGO® DUPLO® en die graag hun fantasie de vrije loop laten. Kom binnen in een herkenbare en moderne wereld en beleef avonturen met de speelse DUPLO figuren. Bestel deze set nu en maak van elke dag een feestelijke dag!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10519

Vuilniswagen

foto van lego set10570

LEGO® DUPLO® alles-in-één cadeauset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.